Pärnu koduta loomade varjupaigas ootab kodu kolm iseäralikku ja kuningliku välimusega kassi. Varjupaiga personal kutsub neid kolmeks õeks. Varjupaika sattusid nad küll erinevatel aegadel, kuid kõiki kolme iseloomustab imeline karv ja äravahetamiseni sarnane välimus. Esimesena tutvustame Veerat.

Veera on kaheaastane steriliseeritud kass, kes leiti Pärnu maakonnast Tahkuranna tänavalt hulkumas. Suure tõenäosusega on ta kunagi olnud kodukass, sest inimese kontakt on talle tuttav. Iseloomu poolest on Veera parajalt võimukas ja isepäine. Just selline, nagu üks majaperemees olema peab. Ta on uhke ja enesekeskse hoiakuga ning annab oma kohalolekust esimesel võimalusel märku.

Veera ei ole kass, kellele meeldib väntsutamine. Vastupidi, ta on kass, kes kõnnib omapäi, tuleb täpselt siis, kui ta seda tahab ning lahkub, kui olukord tema jaoks tüütuks muutub. Veera ei tule niisama tähelepanu nuruma, sülle istuma või nina alla patseerima. Ta hoiab pigem omette, tervitab kaugelt ja tuleb siis, kui ise heaks arvab. Väga oluline sündmus on aga hommikune söögiaeg. Varjupaigas on Veera täpipealt kell üheksa platsis, sest siis söövad kassid hommikust. See on tema päeva tipphetk.

Välimuse poolest on Veera poolpika karvaga triibik. Et tema välimus niivõrd meeldejäävat vormi säilitaks, vajab see uuelt omanikult üsna regulaarset hoolt ja kammimist.

Kõik kolm õde elavad Pärnu varjupaigas kassitoas, kust neil avaneb võimalus ka õue astuda, mistõttu on Veera õues käimisega harjunud. Veera sobiks hästi majapidamisse, kus ta vahepeal ka värsket õhku nautida saab. See kass saab hästi läbi nii loomade kui ka lastega, kes tema privaatsust austavad ja liigselt esile ei tüki.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Veerat aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaigast helistades numbril 5246705 või kirjutades parnu@varjupaik.ee.