Nicolas on Tallinnas Paljassaare varjupaigas oma inimest ootanud juba kaua. Varjupaiga hoolealune on ta olnud üle aasta. Nicolas leiti 2016. aasta septembrikuus Lasnamäelt ning tema leidja arvasid esmaslt, et tegu on tiine emase kassiga, kuid varjupaigas selgus, et Nicolas oli hoopis parimates aastates hea koduse toidu peal olnud pontsakas isane kassipoiss.

Välimuse poolest on Nicolas traditsiooniline ja viisakas kass. Ta on lühikarvaline, mistõttu erilist karvahooldust ei vaja. Rinna ees on sellel, muidu triibulisel kassil, valge ja uhke manisk. Manisk jätab Nicolasest väga väärika ja härrasmeheliku mulje.

Nicolas tunneb end kõige paremini peres, kus teisi loomi ei ole. Ta naudib oma privaatsust ja oskab seda hinnata. Nicolas on sündinud boss ja armastab juhtida pereelu täpselt oma taktikepi järgi. Härrasmehele koahselt ei hinda see kass erilist väntsutamist ja torkimist. Isiklik ruum on Nicolasele oluline, mistõttu sobib ta ideaalselt rahumeelsemat kaaslast otsivale inimesele.

Varjupaiga töötajate sõnul on Nicolase lemmiktoiduks värske pizza, mille ta ühe korra ka´töötajate käest ära napsanud on. Kui ta parasjagu tähelepanu ei otsi, omaniku süles nurru ei löö või end mõnusalt vastu jalga ei nühi, võib omanik oma riidekapiukse lahti teha ja ilmselt peidab härra end mõnes sahtlis või kastis. Seal naudib ta kerratõmbununa õndsat und.

Kui tunned, et just Sina oled see, kes otsib endale rahuliku kaaslast, kellega koos õhtul pizzat süüa ja filmi nautida, siis Nicolas ootab sind juba kannatamatult! Ka tema ootab oma jõuluimet ja armastavat kodu!

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Nicolast aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaigast helistades 5141431 või kirjutades tallinn@varjupaik.ee.