Umbes viie kuu vaunune rõõmsameelne kolmevärviline kassitüdruk Kelli silkab Valga varjupaiga kassipoegade toas ringi koos teiste kiisudega. Kelli teeb eriliseks see, et ülekõige sooviks ta seltsiliseks hoopis inimest. Tema on see, kes tuiskab esimesena kohale, kui kassitoa uks avatakse. Eneselegi märkamata on Kelli järsku sulle sülle pugenud või lööb õlal rõõmsalt nurru. Ta on heaks seltsiliseks noorperele. Kelli oskab liivakastis käia ja hoiab viisakalt puhtust ning saab hästi läbi ka teiste varjupaiga kassidega.

Kelli leiti 20ndal septembrikuu õhtul Valga linnas Kuperjanovi tänaval asuvast parkalst. Vaene kassipoeg jooksis autode vahel hirmunult ringi. Kui varjupaiga personal kohale jõudis, näitas Kelli üles äärmist usaldust ja oli hea meelega nõus abipakkuja sülle pugema ning koos temaga autosse istuma. Nii viis Kelli elutee ta Valga varjupaika, kus ta täna rõõmsalt koos teiste kodu ootavate kassidega ringi jookseb.

Kelli on vaktsineeritud ja kiibistatud ning valmis kohe uude koju kolima!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Kellit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Valga varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!