Kurva saatusega lillemustriline kass Itti ootab endale uut kodu Valga loomade varjupaigas.

Itti on sõbralik eakas emane kass, kes on jäänud koduta omaniku kaotuse tõttu. Itti oli hea kodu. Ta elas hoitud ja hoolitsetud elu, tema omanik oli kena vanem proua ja kaaslasteks viis toredat ja ilusat kassi (Täki, Nurri, Mirri, Tibu ja Lillu). Selle aasta suvel tabas tema omanikku raske haigus, proua pidi vähile alla vanduma ja ta toimetati haiglasse. Lähedasi sellel keskealisel daamil ei olnud, tema ainsateks kaaslasteks olidki need 6 kassi, kes olid hoolitsetud ja hoitud. Nüüd on need vanemad (7- 8. aasta vanused) kassid veetnud varjupaigas juba pool aastat ja ootavad uusi kodusid, kuid kahjuks ei ole keegi neid valinud.

Proua palus südamest oma kasside eest hoolitseda ja lahkus varsti pärast seda teise ilma. Nendele kassidele uute kodude leidmine ei ole läinud kiiresti, kuna kassid on eakad ja ei ole harjunud inimeste tähelepanuga. seetõttu hoiavd nad külastajate tulles tihti tagaplaanile ja kodupakkujad ei saagi imetleda neid imeilusa kasukamustriga südamlikke kasse.

Nii Itti kui ka tema kaaslased on iseloomult sõbralikud ja rahumeelsed kassid, kes saavad hästi läbi kõigi teiste kassidega. Peavad hästi puhtust ja korda ning on hästi kasvatatud tokassid.

Kassid on vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

Vajadusel saab Valga varjupaik aidata kodupakkujat ka kassi transportimisel Tartusse või Tallinnasse.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Kasparit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Võru varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!