Claus on umbkaudu 3aastane isane kass, kes ootab oma päriskodu Tallinna kodutute loomade varjupaigas. Varjupaika jõudis ta septembris, kui ta Endla tänavalt leiti.

Claus on kass, kelle nurrumisel ei ole otsa ega äärt. Nurrumootor läheb tööle juba siis, kui Tallinna varjupaiga kassitoa ukse vahelt keegi kahel jalal kõndiv sõbralik seltsiline oma nina sisse pistab. Kui teised kassid on koridorist kostvate sammude peale juba sabad püsti ukse taga vastas, siis Claus võtab oma aja. Ta lesib rahulikul meelel oma uhkel pesal ja muudkui nurrub. Kui keegi suvatseb sellele armasalt ringutavale uniste silmadega kiisule ka pai teha, siis on teada, et Clausi nurrumine ei jää seisma veel nii pea.

Claus on kass, kes mängib ja suhtleb inimesega aktiivselt, aga tema esmasteks võlumisnippideks on tasakaalukas ja rahumeelne iseloom ning kodusoojust loov nurrumine. Kindlasti sobiks see kass nii vanemale üksikule inimesele kui ka rahumeelsele perekonnale. Claus saab kassitoas hästi läbi ka teiste vurrulistega.

Claus on kiibistatud, kastreeritud ja saanud kõik vajalikud vaktsiinid.

Iga “Koduleidja” projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Clausi aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad SIIT!