Saa tuttavaks Viljandi varjupaigas elava Suliga! Suli, nagu nimigi ütleb, on üks väga vahva sell! Ta on väikest kasvu koerake, kes jõudis Viljandi varjupaiga hoole alla tänavu aasta novembrikuu lõpus. Ta on umbkaudu 4aastane koer, kes on pärit Karksist.

Iseloomu poolest on Suli äärmiselt sõbralik ja sotsiaalne koer. Temaga kohtudes sai meile kõigile osaks ülevoolav rõõm ja suurejooneline tervitamistseremoonia. Suli on elava loomuga, mänguhimuline ja energiline koer, kes olenemata oma õnnetust minevikust, ei ole oma elurõõmu ja lusti kaotanud. See väikene perekoer elas õues ketis. Omanik ei hoolinud temast just palju ja aeg-ajalt leidus mõni hea külamees, kes talle toidupoolist poetas. Olenemata ilmast, veetis Suli kõik oma päevad üksikuna ketis. Nüüd ootab ta Viljandi varjupaigas uut kodu.

Suli on lühikeste jalgade ja jässaka kehaehitusega koer. Teda ehib uhke rõngassaba ja kikkis kõrvad. Ka kasukaga on tal vedanud. Sulil on pehme ja siidine karv, mis oma ilu säilitamiseks regulaarset hoolt ja pesemist vajab. Eriti just sopaste ilmadega kipub see kohev kasukas määrduma, kuid õnneks ei lase koer end sellistest pisidetailidest häirida.

Olenemata oma väikesest kasvust sobib Suli aktiivsema elustiiliga perre. Ta ei ole pelgalt diivanikaunistus, vaid armastab tegutsemist. Suli sobib perre, kus on nii lapsi kui ka teisi loomi. Ta on väga seltsiv ja avatud meelelaadiga koer. Muidugi on see koer ahne ka tähelepanu ja soojuse järele, sest kõik need eelnevad aastad, mis ta ketis veetis, ei hoolinud temast keegi. Nüüd ootab see elurõõmus Suli oma jõuluimet. Ehk leidub ka tema jaoks uus algus?

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Suli aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Viljandi varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Suli on leidnud endale uue ja armastava kodu!