Koerakese leidnud inimeste sõnul oli Bridgitte tiinus juba kaugel ning sünnituseni ei olnud palju aega jäänud. Nõrk ja väeti koer võis iga hetk kutsikad ilmale tuua. Hooletusse jäetud koerake viidi põletava kuumuse eest kiirelt turvalisse ja jahedasse hoiukodusse ning ei läinud kaua, kui Bridgitte juba sünnitama hakkas.

Koera tänavale sattumise lugu on kurb. Nimelt oli vaid mõned päevad tagasi võtnud ta enda juurde inimene, kes pakkus loomakesele kodu oma üürikorteris. Kui korteriomanik koerast teada sai, hüljati Bridgitte ja ta oli jälle tänaval. Teda kimbutasid kirbud, ta oli nõrk ja väsinud. Kui Bridgitte tänavalt leiti ja loomaarsti juurde viidi, tehti talle kiirelt vajalikud süstid ja kirbutõrje. Tema olemine muudeti igati mugavaks ja turvaliseks. Õnneks on Bridgitte’i ja tema kutsikate tervis hea.

Juhuse läbi leiti Bridgitte tänavalt täpselt õigel hetkel ning lähiajal leitakse nii talle kui ka tema kutsikatele armastavad ja hoolivad kodud. Hetkel aga hoolitseb Bridgitte oma kutsikate eest väärikalt. Koer on veterinaaride poolt määratud eridieedil ning saab rammusat ja jõudu andvat toitu.

Kahjuks pole Bridgitte aga ainus kodutu chihuahua, kes proovib tänavagaeluga rinda pistes ellu jääda. California osariigis on kodutute chihuahua’de osakaal suur ja arvatakse, et koduta koertest moodustavad ligi pooled just chihuahua’d.

Allikas: thedodo.com