Abbie Hubbard’il on 3-aastane sapsali tõugu koer Minnow ja kümnenädalane kalkun nimega Blossom. Hubbard päästis vaid viienädalase Blossomi tapamajast, kui töötajaid olid ta lindude transportimisel kogemata maha unustanud. Kui Hubbard tõi kalkuni koju, läks koer Minnow lindu kohe uudistama. Kalkun ja koer tundsid end teineteise seltsis mugavalt ja nendest said kohe lahutamatud sõbrad. Koer Minnow on samuti päästetud ja oli varem koduta.

Hubbard kirjeldab, et sama päeva õhtul silitas ta Minnow’it, kes lesis temaga koos diivanil. Kalkun nägi seda ja sai kohe aru, et ka temal võiks oma uue perenaise süles mõnus olla ning läks Hubbardi juurde.

Kalkun ei ole aga Blossomi esimene sõber. Koer on varasemalt hoolitsenud ka tibu eest, kes elab nüüd kohalikus farmis, sest seal on linnul parem elukeskkond kui Hubbardi linnamajas Põhja-Virginias.

Hubbardi sõnul veedavad nad kalkuni ja koeraga kolmekesi tihti hoovis aega. Ta lisab, et halloweeni ajal oli kalkun Blossom laste suhtes pelglik, kuid ajapikku harjus nendega ja ei kartnud enam.

Allikas: abcnews.go.com