Pehmed padjad ja tekid

Kui plaanid kokku kutsuda rohkem sõpru ning juttu jätkub kauemaks, siis lisaks õhukesele piknikutekile tasub kindlasti kaasa võtta tekke ja patju. See kodune element muudab koosolemise mugavamaks ning patju saab kasutada ka seljatoena, et pikali olles selg ära ei väsiks.

Korduvkasutatavad nõud

Toitu ja jooke pakkides mõtle sellele, et neid oleks mugav tarbida. Lihtsaim viis on pakkuda väiksemaid ampse, mille jaoks nõusid tarvis ei lähe, aga kui soovid ikkagi toekamat kõhutäit pakkuda, siis ära unusta söögiriistu ja taldrikuid! Raskeid savi- või portselantaldrikuid on kodust ebamugav kaasa tassida, nii et õues einestades tulevad appi kergemad korduvkasutatavad nõud. Kui olete pikniku lõpetanud, saad mustad nõud kaasavõetud lisakotikesega koju viia, et need seejärel ära pesta ja järgmist piknikku ootama jätta.

Meelelahutus

Kui päikesepaiste saatel on kõht head-paremat täis söödud ning jutud räägitud, siis õhtuhämaruse saabudes on ideaalne hetk lõõgastumiseks. Selleks saad meeleolu loomiseks kaasa võtta näiteks kaasaskantava projektori, mille abil saad valgele linale, telgiseinale või mõnele majaseinale oma lemmiksarju ja -filme kuvada või kasutada projektorit muusika kuulamiseks ja õhtu hämaruses meeleoluvalguse loomiseks.

Dekoratsioonid

Silmailu on looduses palju, kuid kui soovid ägedat sotsiaalmeedia sisu luua või lähedastele muljet avaldada, siis erinevad kaunistused ja dekoratsioonid tulevad appi. Mõni vaas värskete lilledega, kaunid serveerimisalused või päiksevari annavad üldisele muljele palju juurde.

Kaamera

Ägedaid koosviibimisi on ikka tore meenutada, nii et ära unusta ilusast kevadpäevast jäädvustusi teha. Piltide tegemisel tuleb appi taskus olev nutitelefon ning kui soovid fotosid hiljem kohandada või täiustada, siis selleks on mitmeid erinevaid fototöötlusvõimalusi. Näiteks saad muuta värve erksamaks, et ruuduline piknikutekk paremini välja paistaks või kaotada pildilt ebavajalikud esemed.