1. Kui sa peale pikka päeva töölt või koolist koju tuled, sammub kass sulle ukselävele vastu. Mõni teravakõrvalisem nurrumootor kuuleb sinu samme juba eemalt või tunneb ära automootori hääle ning valmistub sulle vastu tulema.

2. Ta järgneb sulle kõikjale. Lähed õue muru niitma? Ta tuleb kaasa. Lähed duši alla? Kass topib oma pea vannitoa ukse vahelt sisse ja pakub oma seltskonda. Ega sa tegelikult ei peagi midagi erilist tegema, et sind armastav kass sulle ennastunustavalt järgi kõnniks - ainuüksi sinu olemasolu teeb temast õnneliku ja rahuloleva kiisu.

3. Kass jõllitab sulle otsa? Pilgutab vahepeal silmi ja jõllitab edasi, justkui mängiks mängu, kes enne pilgu ära pöörab? Kui sinu kass sind pingsalt põrnitseb, siis tea, et kassid loovad otsese silmside ainult selle inimesega, kes neile tõeliselt meeldib.

4. Ta näub ehk räägib sinuga oma kassikeeles. See on sinu meelest veidi tüütu? Tea, et tegelikult tähendab see seda, et tema meelest oled sina tema kindel lemmik! Valjuhäälne ja põrisev nurrumine tähendab sama.

5. Ta ei hammusta sind. Või kui, siis väga-väga õrnalt ja ainult siis, kui ta seda vajalikuks peab - tõenäoliselt selleks, et sind veidi õpetada.

6. Kui kass oma pealae või otsaesise sinu vastu paneb, on see märgiks, et ta peab sind enda omaks - nimelt jagab ta niimoodi sinuga oma feromoone.

7. Ta puudutab sind õrnalt käpaga.

8. Kui ta sind lakub, oled kindlalt tema pereliikmeks arvatud.

9. Sinu süles istudes teeb ta käppadega liigutusi nagu sõtkuks tainast? See näitab, et ta tunneb ennast hästi ja tal on sinuga mugav. See on kummaline komme. Kust see tulnud on ja miks nad seda teevad, selle kohta loe lähemalt SIIT.

10. Kassi jaoks on üks olulisemaid armastuse väljendusi kingituste toomine ja kassid on vilunud kingimeistrid! Ära siis pahanda, kui sinu ukselävele on toodud mõni surnud näriline või linnuke. Kass teab, et mitmekesisus vaid rõõmustab kingisaajat, nii et ära pelga ka konna või ussikest.

11. Sinu süli on tema jaoks maailma parim koht, kus magada või tähtsa ilmega ümbrust jälgida. Aga isegi kass vajab vaheldust, nii et ära üllatu, kui ta otsustab proovida ka näiteks sinu peas magamist. Ka siin kehtib reegel - mida lähemal ta sulle on, seda rohkem sa talle meeldid!

12. Kassi kõht on püha koht - seda näevad ja saavad silitada ainult valitud. Kui sulle on antud kassi poolt luba tema kõhukest silitada, siis tea, et see on ülima usalduse märk!

Kuidas sinu kass armastust väljendab?