1. Lepi tõsiasjaga, et kassi ei huvita pildistamine ega poseerimine
Kuidas siis jõuda soovitud tulemuseni? Ega ei jõuagi. Loobu plaanist, et mõtled pildi enne välja ja teed siis valmis. Mine kassiga kaasa ja kasuta ära need olukorrad, mis sobivad talle paremini. Kui ta istub põrandal, istu tema lähedusse. Kui ta vaatab aknast välja, tee pilt akna juures. Liikudes kassi järel, saad nii mõnegi üllatava pildi.

2. Püüa tema tähelepanu
Kassidele meeldivad erinevad helid, nad lihtsalt peavad uudishimust pead pöörama. Krõbista küüntega vastu telefoni korpust. Mänguasjade kasutamine samal eesmärgil nõuab juba pikemat ettevalmistust, aga hea pildi nimel tasub pingutada.

3. Kasuta pildistamisel taimerit ja tee mitu pilti järjest
Väga huvitavaid tulemusi võid saada juba 10- või 15-pildise seeriaga.

4. Mõtle väljaspool selfie-kasti
Kui kass istub põrandal, võid saada toreda pildi koos oma jalgadega, või pildista enda peegeldust. Kaamera abil avastad kindlasti tuttavatest ruumidest mitmeid uusi vaatenurki.

5. Kasuta pildistamiseks loomulikku valgust
Parim aeg on siis, kui päike on madalal. Saad sooja pehme valgusega pildi ja kassi näole ning karvastikule ei lange tugevaid varje.

6. Ära pildista välklambiga, see võib kassi ehmatada ja häirida

7. Kui sul on väga elav ja liikuv kass, pane tähele, millal on rahulikumad perioodid tema päevas Näiteks pärast söömist või pärast mänguaega on ilmselt lihtsam temaga sammu pidada.

Kui sul on pilt valmis, osale sellega kohe pildimängus “Kulda väärt sõprus”. Mäng kestab kuni 21. veebruarini, auhindadest ja osalemisest saad lugeda SIIT

Sealtsamast saad endale tellida tasuta Gourmet Gold proovipaki. Sinu sõber tahab kindlasti uusi toite esimesena proovida!

Jaga
Kommentaarid