3-kuune kassitüdruk Krade leiti Märjamaalt ehitusplatsilt. Esimesed päevad olid talle väga rasked. Ta kartis ja ei usaldanud inimesi karvavõrdki. Suure osa ajast kössitas ta puurinurgas, silmad märjad ja meel kurb. Ainus, mis ta kuuldavale lasi, oli üks ebakindel urin. Oli ilmselge, et Krade vajab rahulikku hoiukodu ja kannatlikku hoolt.

Nüüd on kõik muutunud ja arg ning nurka pugev Krade on minevik! Sülekass ta veel pole, aga pikutab juba hea meelega koos sinuga diivaniserval või silitab end vastu sinu jalgu. Oi, tegelikult on ta suur jooksja ja mängija! Kastanid, krabisevad paberid ja pallid - kõik asjad, millele käpaga ühe korraliku obaduse saab anda, lähevad käiku! Ta on uudishimulik ja energiline kassike.

Aga Kradel on ka pehmem pool. Öösiti poeb ta voodisse ja lööb meeleldi omaniku kaisus nurru. Igaks juhuks tuleb see teadmine kassi eest siiski saladuses hoida, sest ega Krade ei tea, et omanikud tema nõrkusehetkedest teadlikud on. Kes teab, äkki hakkab tal muidu veel piinlik.

Krade on umbes 3kuune ja ootab väga seda oma inimest, kellele kinkida lõplikult oma süda ja usaldus! Krade hoiukodu saab teda hoida vaid novembri keskpaigani, mistõttu otsib MTÜ Pesaleidja Kradele päriskodu. Krade otsib perekonda, kelle seltsis veeta jõulud ja tervitada uut aastat! Krade otsib kodu, kus alustada oma elu.

Hoiukodu perenaine on kindel, et natuke armastust ja kannatlikkust ning Kradest saab hea ja hell kodukass. Ta sobib inimesele, kes ei oota kohe miilustamist ja sülleronimist, kiisu vajab kohanemiseks aega. Kogemused teiste kassidega läbisaamise osas puuduvad, aga kõige paremini tunneks ta end esialgu siiski pere ainsa lemmikloomana.

Lisainfo saamiseks vaata SIIT, võta ühendust MTÜ Pesaleidjaga või kirjuta meiliaadressile laura@pesaleidja.ee.