1. Ta püüab takistada sind korterist väljumast. Seda igaks juhuks, sest äkki sa lähed oma väljavalituga kokku saama, kes talle üldse meeltmööda pole. Küll tema kassinina juba neid asju tunneb!

2. Võimalik, et ta on urineerinud sinu armastatu kinga sisse ja kui ta seda veel teinud pole, siis ta arvatavasti plaanib seda.

3. Ta hüppab järsku voodisse just sellele kohale, kuhu sinu kaaslane istuda kavatseb. Kass teab ja annab märku, et see on tema voodi, mitte sinu ebameeldiva külalise oma.

4. Kassile halvima mulje avaldamiseks tuleb teda aktiivselt kurgu alt sügada ja paitada, mida arvatavasti sinu armastatu teebki. Kass annab põgenedes või küünistades märku, et ainult valitud inimesed võivad teda õrnalt patsutada ja silitada ning nende hulka sinu väljavalitu kohe kindlasti ei kuulu.

5. Märk leebumisest võib ilmenda ainult ühel juhul — siis, kui sinu kaaslane talle süüa annab. Peale toitmist taastub endine olukord.

6. Kui sinu väljavalitu kassiga mängida kavatseb, siis põgeneb loom ehmunult otse sinu suunas. Ta on sinu kaaslase kasvatsuste osas veelgi kahtlustavam kui sinu ema!

7. Kutsud kaaslase ja sõbrad külla. Sinu kass ignoreerib sinu armsamat, ent pöörab tähelepanu kõigile teistele, nagu tahtes öelda: “Aga mida hoopis sellest inimesest arvata?”

8. Kass ajab oma näo krimpsu iga kord, kui sinu väljavalitu teda hoida püüab. Või tegelikult teeb ta kassigrimassi ka siis, kui armastatu sinust kinni hoiab. Või kui nüüd päris aus olla, siis
tegelikult on kassil halvaendeline grimass ees juba siis, kui sinu kaaslane sulle külla tuleb.

9. Sinu kassi peidupaigad on muutunud väga leidlikuks alates hetkest, mil sa endale peika leidsid. Ta teeb seda selleks, et vältida seda tüütut inimesest, kes pidevalt külas käib ja kunagi lahkuda ei taha.

10. Kass teab, et parim karistus on une rikkumine. Seetõttu ta tavatsebki öösiti kõige magusamal uneajal sinu väljavalitule otsa hüpata.

11. Millal iganes sinu teinepool läheduses on, teeb kass krimpsus näo ja näitab välja, et talle see olukord ei meeldi, kuid ometi on ta veendunud, et ta saab sellest tüütust inimesest lahti. Kui mitte kohe, siis aja jooksul kindlasti.

Allikas: The Dodo