Ta lakub sind hoolitsevalt keelega

Kassiema lakub oma pojad üle kohe kui need sündinud on - see on märk hoolitsusest ja armastusest. Kassipojad, kes on koos üles kasvanud, lakuvad teineteist isegi täiskasvanuna. Seega, kui sinu kass sind keelega noolib, näitab ta välja oma armastust sinu vastu.

Ta hõõrub end sinu vastu

Hõõrudes näitab kass välja kiindumus-  ja rahulolutunnet. Kui kass hõõrub end vastu sinu jalga või nägu, tähendab see seda, et ta paneb sinu külge oma lõhna. See on aga märgiks, et ta peab sind oma lähedaste ringi kuuluvaks.

Väike näksamine on armastuse märk

Näksamine näitab, et armastus, mida sinu kass sinuga jagab, võib olla ka veidi valus, eriti kui ta näksab sind ninaotsast või käest. Kassid tavatsevad üksteist näksata, mis tähendab, et nad väljendavad teineteisele niimoodi kiindumust. Kassi karvkate on paksem kui inimese õrn nahk, seetõttu ei pruugi kass aru saada, et tema armuhammustused ei pruugi inimesele just kõige meeldivamad olla.

Mõnel kassil ongi näksamine instinktidest lähtuv tegevus, mistõttu sellist käitumist on raske peatada. Parim viis näksamist ennetada on oma käsi või nägu kassi eest õigel hetkel eest ära tõmmata. 

Ta teeskleb, et märgistab sind

Isased kassid tavatsevad oma territooriumi märgistada. Kuna kass peab sind enda omandiks, siis ei maksa üllatuda kui sinu kõuts sinu poole oma tagumise poole keerab ja saba väristab. Õnneks ta siiski imiteerib märgistamist.

Ta hõõrub sinu vast oma igemeid

See on küll veider komme, ent kui sinu kass hõõrub sinu vastu oma igemeid, (eriti ülemisi), siis tea,  et see on järjekordne viis välja näidata, et sa oled tema oma ja sulle kuulub kogu tema jäägitu armastus.

Ta pilgutab sinu poole vaadates aeglaselt oma silmi

See on märk, mida on inimesel kõige kergem mõista. Kui sinu kass sinu poole pikalt vaatab, seejärel aeglaselt silmi pilgutab, et üksisilmi sinu põrnitsemist jätkata, siis tea, et ta armastab ja usaldab sind.

Ta nurrub

Vastsündinud kassipojad on pimedad, mistõttu kassiema suunab neid sooja nurrumisega. Seepärast tähendabki nurrumine, et kass on õnnelik ja rahul. Nurrumine alandab kassi südametegevust ja viib selle tasakaalu, mistõttu mõnikord võib kass nurruda üksnes selleks, et end rahustada. Kui sinu loom pole just haige või stressis, tähendab nurrumine seda, et ta tunneb end hästi ja sinu poolt hoolitsetuna.

Ta toob sulle oma jahisaagi

Kui sinu kass toob sulle väikese surnud loomakese või linnu, on see märgiks, et ta tunneb end sinuga turvaliselt. 

Ta püherdab sinu ees põrandal

Kui sinu kass heidab end põrandale ja hakkab ennast veeretama või hüppab voodile või diivanile ja teeb seal sedasama, siis see näitab, et ta tahab sinu tähelepanu. Kui sinu kass näitab vabatahtlikult oma kõhtu, on see kindel usalduse märk - igaühele pole lubatud tema kõhualusele pilku heita.

Ta magab sinu peal

Kui kass magab, on ta ohtude eest kaitsetu ja koht, kus ta magada otsutab, on tema jaoks kõige kindlam ja turvalisem. Kui üks tema lemmikkohti magamiseks on sinu süles, jalgadel või sinu pea peal, siis tea, et ta armastab sind väga.