"Leemet, me ei tea, kus oled Sa käinud. Mis Su silmad on näinud? Kas on oldud Su vastu hea? Kas oled kurja näinud? Kas oled olnud üksik või on Sul olnud pere? Kellega Sa oled kohtunud? Mida teinud? Kuidas on möödunud Sinu talved? Suved? Me ei tea Sinust palju, Leemet, kuid ometigi teame, kes Sa oled," tutvustab MTÜ Pesaleidja Leemetit oma kodulehel.

Pole vahet, milline on Leemeti minevik olnud, see on teinud temast südamliku ja malbe kassi. Leemet on leebe ja inimeste vastu hell. Ta usub inimestesse, inimeste headusesse ja armastab kõiki, kes õrnalt oma käe tema poole sirutavad. Ta on tänulik iga minuti eest, mis talle pühendatakse. Ta on õnnelik, tänulik ja rahulik kass. Leemet ei nõua palju, vaid tema silmad löövad särama ainuüksi väikesest maiuspalast ja puhtast liivakastist. Leemet teab, mis siin elus tähtis on. Ta oskab märgata ja hinnata igat pingutust, väikseid detaile, mis tema heaks tehakse.

MTÜ Pesaleidja sõnul on Leemet hindamatu sõber, kes väärib palju-palju rohkem, kui vaid mõnd minutit tähelepanu või puhast liivakasti. Viljandi maakonnas kodu ootav Leemet väärib head ja sooja kodukohta. Hoolitsevat perekonda ja armastavat südant, kuid ei tea, kas selleks on ehk juba liiga hilja... .

Malbe loomuga Leemet tundis end alati hästi ja elujõuliselt. Ta oskas olla tänulik ja toeks igal raskel hetkel. Paraku aga ei läinud kõik nii, nagu oleks võinud ja endiselt kodu ootaval Leemetil diagnoositi eelmisel aastal diabeet. Vaatamata halvale diagnoosile, tundis Lemps end eelmisel aastal hästi ja elujõuliselt. Natuke poputamist, armastust ja ravimeid tegid ta olemise täitsa heaks, kuid aasta on möödas ja täna on Leemeti sooles olev moodustis suuremaks läinud. Leemet vajab rohkem hoolt ja pidevaid visiite arsti juurde. Arsti külastused ja ravimid nõuavad Pesaleidjalt aina suuremaid väljaminekuid ja ainuüksi viimane raviarve küündis üle 150 euro.

"Me ei taha Lempsu suhtes alla anda, palun aita tasuda Leemeti raviarved ja kinkida talle veel elupäevi," palub MTÜ Pesaleidja oma Facebooki postituses loomasõprade abi.

Kingime Leemetile veel elupäevi ja teeme tema olemise võimalikult heaks!

Oma panuse saad anda Pesaleidja MTÜ kontole Selgitusega "Lemps"

EE351700017003105966 Luminor Bank

EE941010220247756220 SEB Pank

EE102200221063071211 Swedbank

EE647700771001866844 LHV Pank

või helistades Pesaleidja MTÜ annetustelefonile, kuid pane tähele, et tervitustekst tuleb lõpuni kuulata, muidu annetust ei toimu.

900 0950 - kõne hind 50 €

900 0915 - kõne hind 15 €

900 0905 - kõne hind 5 €