MTÜ Kasside Turvakodu tunneb muret nukra Stuarti saatuse pärast. Ta on juba maikuust turvakodu hoole all ning tundub, et tema tunneli lõpus veel valguskiirt paista ei ole.

MTÜ Kasside Turvakodu kirjutab oma Facebooki lehel:

Näeme, kuidas Stuart iga päevaga aina õnnetumaks muutub ja stressist on hakanud Stuart üha rohkem ja rohkem veetma aega krõbinakausi taga. Ilmselt arvab ta, et see on veel ainus rõõm, mis talle elus jäänud on, kuid kahjuks Stuart ei tea, et tema kuhjuvad ülekilod võivad ühel hetkel hakata mõjuma tema tervisele.

Stuart veedab turvakodus oma päevi tavaliselt üksinda aknalaual. Pilk kaugusesse suunatud, mõtiskleb ta ilmselt elu üle järele. Teine tema lemmikkoht on krõbinakausi taga. Pilk Stuarti silmadesse ütleb kõik, sest tema silmades on näha kurbust ja üksindust. Stuartil pole kedagi, kellega seltsida. Ta on hüljatud kass.

Kahjuks ei ole tal veel oma inimest, kes talle pai teeks ja hellust ning armastust jagaks. Stuart on nukker, kuid tema hea süda ja malbe loomus on väärt palju-palju paremat!

Ehk oled Sina see, kes saab Stuartile jõuluime ning igavese päriskodu kinkida. Kodu, kus Stuarti silmades peegelduks valu asemel lootusekiir ning hingevalu asenduks õnnejoovastusega.

Stuart ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee
Rohkem infot selle valge printsi kohta leiad SIIT.

Täiendus:

Stuart on endale tänu teie kõigi abile leidnud armastava ja hooliva päriskodu ja nurrub täna oma peremehe kaisus. MTÜ Kasside Turvakodu tänab kõiki kaasaelajaid!