Sinu riided on pidevalt kassikarvu täis

Unusta need kaelakeed või uhked kõrvarõngad, kui oled kassiomanik, siis on sul juba viimase peal aksessuaar, mis sind kunagi maha ei jäta. Selleks on loomulikult sinu kassi karvad. Kontoris hommikusel koosolekul istudes avastad sa sageli, et olenemata sellest, et sa kampsuni hommikul kodus ära puhastasid, on sul sellel nüüdseks taaskord niivõrd palju karvu, et neist saaks sokid kududa. Riiderull on kindlasti sinu asendamatu abivahend nii käekotis kui ka kontorilaual. Sa annad endast parima, kuid siiski kommenteerivad teised pidevalt, et oled üleni karvu täis. Olenemata ebameeldivast karvahunnikust sinu riietel, on see märk, et sinu kass armastab lähedust ja naudib kaisus olemist. Aeg-ajalt võib kass süles hommikusöögi söömine kujuneda väljakutseks, kuid sellega tahab ta vaid kogu maailmale öelda, et sa kuulud temale.


Ta “jälitab” sind


Kui sinu kass järgneb sulle kiiremini, kui sinu enda vari, siis on see märk sellest, et ta tahab sinuga aega veeta. Ta võib tähelepanu võitmiseks teha kaheksaid ümber sinu jalgade või halastamatult mäuguda. Sel hetkel ei taha ta midagi muud, kui vaid oma parima sõbraga aega veeta. Sageli saadab ta sind ukseni, kui sa hommikul välja astud ja on sul alati rõõmsalt mäugudes vastas, kui sa õhtul koju jõuad. Kindlasti ootab ta ka õhtusööki, kuid ta on üksi olles sind terve päeva igatsenud.

Te jagate voodit

See on hea soe ja pehme koht magamiseks. Kui sinu kass tahab väga lähedust, siis osadele meeldib lausa omaniku otsas magada. Sinu jaoks ei ole see ilmselt parim viis väljapuhkamiseks, kuid samas on sul kahju end liigutada ja seetõttu magad pigem ebamugavas asendis, et mitte oma armsat kassi häirida. Kui mõni konkreetne koht sinu voodil on eriti karvane, siis võib öelda, et kass on sinu voodi omastanud.

Kui oled pahas tujus, tuleb kass sind lohutama

Peale väsitavat päeva ei ole midagi paremat, kui kassi südantsoojendav nurrumine. Loomaomaniku üks suurimaid hüvesid on tingimusteta armastus, mida sinu neljajalgne sulle pakub. Uuringud on näidanud, et kass suudab inimese näoilme järgi tema tuju hinnata. Kui sul on olnud väsitav ja raske päev kontors või õhtul vaadatud film võttis silma märjaks, siis ära üllatu, kui kass sind suurte silmadega jõllitab ja seejärel lohutuseks sinu sülle nurruma tuleb.

Peale söögikorda tänab ta sind alati

Kui kass jõllitab vaheldumisi oma armetut tühja kaussi, toidukotti köögikapil ja sind, siis tead, et söögiaeg on kätte jõudnud. Kui ta on lõpetanud, tuleb ta nurrudes sinu juurde ja nühib end hoolega vastu sinu jalgu. See on tema viis näitamaks, kui õnnelik ta söögi üle oli. Ta armastab sind.

Allikas: ehow.com