Foolium

Kui fooliumikile võib kassi tihti hoopis hirmutada, siis neile on väga meeltmööda, kui see on palliks kokku rullitud. Fooliumikile võib kass aga kergesti alla neelata või väikesteks tükkideks rebida. Need mõlemad variandid on ohtlikud ja võivad kassile kurku kinni jääda varem või hiljem.

Pudelikorgid

Veinikorgid on kassidele samuti meelepäraseks mänguasjaks. Neile sageli meeldib neid ka närida, mis põhjustab korkide purunemise väikesteks tükkideks. Tükid on vurrulistele aga ohtlikud ja kerged kurku kinni jääma. Et vältida ohtlikke situatsioone, jälgi, et sa viskaksid korgitükid alati minema ning ei jätaks kassi pudelikorgiga järelvalveta mängima.

Tsellofaan

Populaarne kodustest vahenditest tehtud mänguasi on palliks kokku rullitud tsellofaan. Kahjuks on see kassidele väga lämbumisohtlik. Kui sinu vurruline proovib palli alla neelata, siis on tõenäosus suur, et see jääb kurku kinni.

Niidi-ja lõngakerad



Kassid armastavad mängida ka lõngakeradega. Kui kass sellega omaniku järelvalve all mängib, siis on risk minimaalne, kuid järelvalveta ei tohiks oma armsakest sellega jätta. Kass võib lõngakerasse kinni jääda ning enda vabastamiseks proovib ta lõngakera puruks närida. Väga sage näht on see, et lõng jääb kassile kurku kinni, mis omakorda põhjustab lämbumise.

Raha- ja juuksekummid

Raha- ja juuksekummid on igas majapidamises leiduv asi. Paljudele vurrulistele meeldib sellega mängida, kuid see on väga ohtlik. Samamoodi nagu niit ja lõng, võivad ka juuksekummid kergesti kurku kinni jääda ning lämbumisohtu põhjustada. See vaatepilt, kuidas kass mööda tuba juuksekummi taga ajab võib olla küll väga humoorikas, kuid oht ei ole seda väärt.

Mänguasjad loomapoest

Paljud usuvad, et kõik mänguasjad, mida lemmikloomapoed müüvad on ohutud. See peakski nii olema, kuid tasub meeles pidada, et osad neist mänguasjadest võivad endas siiski ohtu kujutada. Paljudel juhtudel on kassi mänguasjadel küljes suled või paelad, et neid kassile atraktiivsemaks muuta. Kassidele meeldib vahvad suled tihti ära närida ning selle tagajärjel võivad need ka kergesti kurku kinni jääda. Paljudel mänguhiirtel on ka plastikust silmad, mis võivad välja kukkuda ning lämbumisohtu põhjustada.

Hambaniit

Ka hambaniit võib kassile kergesti kurku kinni jääda. Neid tõmbab ligi mündimaitseline hambaniit, nii et ole tähelepanelik, et see kuhugi kassile kättesaadavasse kohta vedelema ei jääks!

Ei ole palju kasse, kes suudaksid mänguasju puruks rebida ning mänguasja sisu välja tirida, kuid ka seda on juhtunud. Kui su kass armastab mänguasju puruks rebida, siis jälgi, et need talle kättesaadavasse kohta vedelema ei jääks. Allaneelamisel jääb kassile väga kergesti kurku kinni!