"Kurri uhke välimus võtab kõik kassisõbrad sõnatuks, kui pisut on end kogutud, siis paneb selle kassi kohev kasukas lihtsalt ahhetama" – nii võib kirjeldada esmakohtumist selle kassiga.

Kurri on turvakodus olnud võrdlemisi lühikest aega. Ta saabus turvakodusse aprilli keskel, kuid kahjuks ei ole tema kodu otsimise ajalugu tegelikkuses nii lühike. Kurri leiti 2 aastat tagasi ning tol hetkel üritas tema leidja kõigest väest kassile omal käel uue ja väärika kodu leida. Kurri saigi vahepeal koju, kuid üsna pea jõudis leidjani info, et omanikud kassi enam ei taha ja soovivad temast kiiresti vabaneda. Ilmnesid igasugused probleemid.

Selle info peale võttis leidja kiiresti ühendust MTÜ Kasside Turvakoduga ja nii Kurri turvakodusse jõudiski. Tänaseks on talle kõik analüüsid tehtud ning kassike on terve kui purikas. Ilmselt olid omaniku väljamõeldud haigused lihtsalt ettekäändeks kassist vabaneda.

Tänaseks on Kurri omastanud endale turvakodus kamina otsas kindla pesa ning tervitab saabujaid õrna kurina ja peamüksuga. Ta on majesteetliku välimusega, Maine Coon tõugu meenutav, preili. Kurri on hella iseloomu ja õrna hingega kass, kelle silmadest peegeldab vastu elutarkust täis pilk.

Kui just Sina saad Kurrile uut ja armastavat kodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressil info@kassideturvakodu.ee

Teda on maailmas vaid üks ja ta ootab Sind!