Must kass

Musti kasse pelgavad paljud, kuid see hirm on täiesti alusetu! Öökarva hiirekuningas ei ole kurjuse käsilane ega halva õnne tooja. Juhul, kui musta värvi kassid on sinu lemmikud ja mõne sellise käpad on sinugi kodupõrandale jälgi jätmas, siis tea, et oled see, kellele meeldib müüte murda ja kaitsta ebaõigluse all kannatajaid. Must kass on müstiline ja sügav isiksus, mistõttu võib sama ka sinu olemuse kohta öelda. Sa armastad väljakutseid ja jätad endast esmapilgul alati kergelt salapärase mulje.

Punane kass

Oled ekstravert, uute inimestega suhtlemine ja kontakti loomine on sinu jaoks nagu lapsemäng. Sa naudid seda. Paljude meelest on punased kassid kõige pilkupüüdvamad – ja nad arvavad sinu kohta sama. Sa oled kõige õnnelikum teiste inimeste keskel ja loomulikult ka neil hetkedel, kui sinu punane nurrik sulle kaissu poeb.

Valge kass

Sa hindad esteetikat ja ümbritsed end teadlikult iluga. Sinu silm püüab alati kõike klasskaliselt kaunist ja seetõttu on valge kass sinu jaoks nagu kirss tordil – klassikaline, elegantne ja tõeline tunnistus sinu ilulembesest olemusest. Valge kass on ka puhtuse ja steriilsuse sümbol. Suure tõenäosusega oled perfektsionist ja puhtuse armastaja. Sinu kodu läigib ja lõhnab alati värskelt ning kutsuvalt.

Triibuline kass


Lihtsuses peitub võlu! Hindad maalähedust, looduslikke materjale ja vorme. Lihtsus ongi sinu jaoks kõige ligitõmbavam ja ilusam. Sul ei ole vaja uhkeid ehteid ega riideid, sest nii nagu ka sinu kass, näitad ka sina oma erilisust välja teistmoodi.

Eakas kass

Sinus peituv kannatlikkus muudab sind tugevaks ja uued väljakutsed ei hirmuta sind. Oled tasakaalukas ja elus oma koha leidnud inimene. Kui sa sõpradega kassivõtuplaane arutasid, siis kindlasti hoiatasid nad sind, et vana kassi adopteerimine võib kaasa tuua raskusi. Siiski ei kõigutanud see sind, sest oled kahe jalaga maa peal ja tunned end turvaliselt. Sa oled rahuliku loomuga ning sinu sõbrad kutsuvad sind tihti vanaks hingeks – sinus on küllaga elutarkust ning just seetõttu sobigi eakama kassiga niivõrd hästi kokku.

Kassipoeg

Sinu energilisus on lausa nakkav! Sa valisid välja kassipoja ja oled väga elevil, sest oled valmis veetma tunde ja tunde kassikesega tegeledes. Kuigi sõpradele võib tunduda, et sinusugune energiapall võttis kassipoja just tema mängulisuse tõttu, siis tegelikult on sinu sisemiseks kireks hoopis väiksemate ja nõrgemate kaitsmine ja nende eest hoolitsemine.

Arglik kass

Kui sa esimest korda oma uut kassi kohtasid, ei pruukinud ta sinust esmaspilgul väga vaimustuda. Kuid tema arglik loomus ei heidutanud sind ja sa mõistsid kohe, et ajapikku ja armastusega võite luua imelise suhte. Kuna oled ka ise veidi tagasihoidlikum, saad oma kassist väga hästi aru. Oled kogenud, et oma tundeid ei pea alati ülevoolavalt välja näitama – õige kaaslane mõistab sind sõnadetagi.

Jaga
Kommentaarid