Eks me kõik ole kohanud selliseid naabrivalvajaid, kes akendel kõhutavad ja pahura näoga vahivad, mida majarahvas teeb, kuhu liigub ja kus tuleb. Grumpy-Valve ongi sellise naabritädi väike kassikujuline koopia. 

Kui sa koju tuled, istub ta pahura näoga uksel ja tema nördinud pilk ütleb selgemini kui sada sõna: “No kus sa käisid? Miks sa nii kaua ära olid?''

Kui sa duši all oled, passib ta mornilt vannitoas, pilk veenäidikule naelutatud ja tema näost võib suurema vaevata lugeda välja etteheite: “Kas sa veekulu peale ka mõtled? Kes neid arveid maksab?” 


Ning kui sulle juhtuvad tulema külalised, hüppab Valve kapi peale ja jõllitab sealt ainiti seltskonda: “Ei no tänapäeval ei osata üldse enam viisakalt käituda! Kas vaiksemalt ei saaks? Kes küpsisepuru maha ajas? Ega te ometi alkoholi ei tarbi?!”

Ning pole ilmselt vaja lisadagi, et iga oma vaba hetke passib Valve aknalaual ja kritiseerib möödujaid. Eriti vareseid, hakke ja muid linnalinde. Neid nähes teeb Valve väga pahast häält. Millised mõttetud, kasutud, lendavad olendid!

Grumpy-Valve on naljakalt pahase näoga emane kassike, kes oskab kulmu kortsutada ja kes armastab väga kõike ja kõiki valvata. Talle meeldivad inimesed, kellele meeldib kassi kiita, kassile pai teha ja igas asjas kassi sõna kuulata.

Vastutasuks ajab ta kõik naerma ja nurrub nagu traktor.
Valve on steriliseeritud, kiibitud ja saanud kõik vajalikud parasiiditõrjed.
Kontakt: info@kassideturvakodu.ee