Roberta on 3-aastane emane kass, kes on end kodu ootele sättinud Võru kodutute loomade varjupaigas. Varjupaigas on täitunud Robertal juba aasta, nimelt sattus ta sinna juba 2015. aasta detsembris, kui ta Võru vallast leiti.

Roberta on suur ja mõnus kass, kes armastab väga tähelepanu ja ronib kohe sülle, kui selleks võimalus tekib. Võib ju mõelda, et ta teeb seda ülla eesmärgi nimel, et õuest tulnud omaniku külmunud käsi soojendada, kuid tegelikult on Roberta hoopis pai peal väljas, mida ta kindlasti selle üksiolekuga välja on teeninud.

Kui ilm on vastav, siis meeldib Robertale ka õues olla. Eestis muidugi kohtab sellist imet arva, mistõttu naudib Roberta meelsasti ka toas radiaatori kõrval peesitamist. Ta on õrnahingeline kass, kes armastab tähelepanu ja on mänguhimuline, kui teda mängima kutsuda. Kindlasti sobiks Roberta nii eakamale inimesele kui ka noorele perele seltsiliseks.

Olles juba tervelt aasta varjupaiga seinte vahel ilma oma pereta nukrutsenud, ootab Roberta väga jõuluimet ja loodab, et sel aastal tema suurim unistus täitub.

Roberta on kiibistatud, steriliseeritud ja saanud kõik vajalikud vaktsiinid.

Iga “Koduleidja” projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Robertat aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad SIIT!