Pärnu varjupaigas on kodu ootamas praegu umbkaudu 70 kassi. Neist paljud on hoiukodudes, kuid osad ka varjupaiga seinte vahel oma jõuluimet ootamas. Varjupaigas ootab kodu kolm iseäralikku ja kuningliku välimusega kassi, keda kutsutakse kolmeks õeks. Nad sattusid sinna küll erinevatel aegadel, kuid kõiki kolme iseloomustab imeline karv ja äravahetamiseni sarnane välimus. Üks neist kassidest on Marju.

Marju on kaheaastane kass, kes on Pärnu varjupaigas alates tänavu aasta sügisest. Ta on üks kolmest imelise välimuse ja iseloomuga õest. Marjut kaunistab poolpikk ja kohev karv, mis vajab oma sära säilitamiseks ka regulaarset hoolt.

Kõik kolm õde elavad Pärnu varjupaigas kassitoas, kust neil avaneb võimalus ka õue astuda, mistõttu on Marju õues käimisega harjunud. Marju sobiks hästi majapidamisse, kus ta vahepeal ka värsket õhku nautida saab. Tal on Pärnu varjuaigas välja kujunenud üks naljakas komme. Nimelt on ta osav lukkude lahti muukimises ja ukse vahelt plehku pistmises. Tundub, et üks tema meelistegevusi ja sihte siin elus on võimaluse avanedes alalõpmata ukse vahelt murdvarga kombel välja pugeda. Imeosavalt lükkab ta küüne ukse vahele, libistab selle hiirvaikselt lahti ja läinud ta ongi. Ta teeb seda täiesti märkamatult ja seda on naljakas jälgida.

Iseloomu poolest on Marju oma kahest õest kõige aktiivsem. Ta on sotsiaalne loom ja harjub inimestega hästi. Tõenäoliselt sobib ta ka perekonda, kus on nii lapsi kui ka teisi loomi.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Marjut aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Marju on leidnud endale uue ja armastava kodu!