Dingo on 10-aastane koer, kes ootab oma jõuluimet ja uut kodu Pärnu koduta loomade varjupaigas. Ta jõudis varjupaiga hoole alla möödunud aasta kõige külmemal ajal, märtsikuus.

Ühel heal päeval otsustasid Dingo omanikud ära kolida ning jätsid lühikarvalise koera ketti külmetama. Koeral ei olnud korralikku kuuti, mistõttu oli ta sunnitud päevast päeva palja taeva all kükitama. Õnneks leidus üks hea loomasõber, kes Dingot toitmas käis ja sellega koeral eluvaimu sees hoidis seni, kuni varjupaik Dingo enda hoole alla võttis. Koeral olid külmakahjustused. Väeti, kuid üdini sõbralik koer oli pidanud palju läbi elama.

Dingo on fantastilise iseloomuga isane koer, kes igatseb tohutult inimese helluse ja armastuse järele. Ta armastab lähedust ja naudib seltskonda. Olenemata oma vanusest, on Dingo väga krapsakas ja rõõmsameelne koer, kes vajab ka tegelemist ja liikumist. Ta on jõulise kehaehitusega ja oma välimuselt meenutab pisut dogit.

Kuigi saatus on olnud Dingo vastu karm, siis sellele vaatamata on ta üks krutskeid täis sell. Minevik ei ole Dingot heidutanud ega vähendanud usku inimeste headusesse. Kui ta varjupaiga hoole alla jõudis, arvasid töötajad, et Dingo on kurt, kuid ei läinud kaua aega, kui Dingo enam oma saladust varjata ei suutnud. Nimelt selgus, et Dingo ajab oma kõrvad kikki vaid siis, kui jutt tundub talle piisavalt ahvatlev. Dingo kuuleb täpselt seda, mida ta tahab ja on valikulises kuulmises meister. Ta on värvika iseloomuga sell, kellega igav ei hakka.

Varjupaiga personali sõnul võiks Dingo sobida hästi ka teiste loomade ja lastega. Kindlasti sobib ta pigem toakoeraks, sest ta on juba 10-aastane ning teda ehib vaid väga lühikene karv. Dingo väärib imelist pensionipõlve!

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Dingot aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaigast helistades 5246705 või kirjutades parnu@varjupaik.ee.