Lessi on nooruk, kel on olnud väga õnnetu minevik. Nimelt sattus Lessi varjupaika ebastabiilse omaniku tõttu, kes koera nädalaks üksinda korterisse jättis. Koera hädakisale reageerisid naabrid, teatades olukorrast politseile. Omanik oli nõus koerast loobuma ja nii jõudis Põltsamaa sotsiaalkorterist leitud Lessi Viljandi varjupaiga hoole alla.

Lessi jõudis varjupaika 14. novembril ja nüüd ootab see vahva tegelane uut ja armastavat kodu. Lessi ootab perekonda, kes teda suletud uste taha ei hülgaks ja kel jaguks piisavalt aega ja hoolt, et temaga tegeleda ja teda koolitada.

Tundub, et Lessi on väga tugeva isiksuse ja närvikavaga koer, sest see keeruline ja kurb minevik ei ole tema südamlikku loomusesse oma jälge jätnud. Iseloomu poolest on Lessi avatud meelelaadiga. Ta on sotsiaalne ja sõbralik hing, kes kihkab vaid mängida ja maailma avastada.

Lessi on koer, kes võtab kõik väljakutsed avasüli vastu. Ta on kontaktne ja armastab õppida. Ainus, mida ta üle kõige soovib on olla oma omaniku meele järele! Kindlasti sobiks Lessi nii laste kui ka teiste loomadega perre, kuid olenemata oma vahvast iseloomust, vajab Lessi kindlasti ka koolitamist. Kahjuks ei ole keegi seda koera inimesega mängima õpetanud, mistõttu võib Lessi suures mänguhoos pisut ülemeelikuks muutuda. Õnneks on ta aga väga õpihimuline ja kergesti koolitatav koer, kui oleks ainult keegi, kes temaga tegeleda viitsiks. Lessi on kontaktne ja aktiivne koer, kes sobiks ideaalselt ka mõnd koeraspordiala harrastama.

Välimuse poolest on ta keskmist kasvu ja meenutab rebast. Tal on kikkis kõrvad ja püstine kehahoiak. Sportliku kehaehituse ja valvel olekuga Lessi on alati valmis tegutsemiseks!

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Lessit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Viljandi varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Lessi on leidnud endale uue ja armastava kodu!