Hundu on üks teistsugune, omapärase silmavaatega isane koer. Umbkaudu 4-aastane Hundu jõudis Tallinna koduta loomade varjupaiga hoole alla juba varakevadel, selle aasta aprillikuus. Sellest ajast saadik ei ole Hundul enam perekonda, kellelga oma piiritut elurõõmu jagada. Hundu peremehel tekkisid elus raskused, mistõttu ei olnud tal võimalik koerale enam piisavalt häid elutingimusi pakkuda. Peremees pidi koerast loobuma ja nüüd ootab Hundu Tallinnas Paljassaarel asuvas varjupaigas inimest, kes tema ilu ja mängulisust märkaks ning oma elu temaga jagada sooviks.

Hundu on suurt kasvu koer: kuhugi peab ju kõik see energia ja positiivsus ära mahtuma. Ta on justkui päikesekiir, kes ei väsi üllatamast.

Hundu sobib kindlasti energilisele ja liikuva elustiiliga inimesele, sest see koer tahab tähelepanu ja tegelemist. Hundu ootab kedagi, kel oleks aega teda koolitada ja temaga mängida. Tema suurusest ja piiritust rõõmust tulenevalt kipub koer vahel oma mängudega pisut üle pingutama. Rõõmujoovastus on nii suur, kui keegi teda varjupaiga seinte vahelt korraks mängule kutsub, mistõttu kipub ta vahel pisut üle piiri minema. Hundule on vaja peremeest, kes oleks konkreetne ja õpetaks talle, kuidas inimesega mängida tuleb. Keegi ei ole seda ju varem teinud.

Hundu on üdini heatahtlik ja siiras koer. Ta ei taha kunagi halba. Oleks vaid keegi, kes teda armastaks ja temast hooliks. See koer sobiks ka lastega perre. Kindlasti tahab ta õppida ja kui keegi viitsiks vaid vaeva näha, oskaks Hundu peale istumise kindlasti kõiksuguseid põnevaid trikke, millega külalisi üllatada.

Hundu on kastreeritud, kiibitud ning saanud kõik vajalikud vaktsiinid. Ainukene, mida Hundul veel ei ole, on perekond, kes temast hooliks.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Hundut aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaigast helistades 5141431 või kirjutades tallinn@varjupaik.ee.