Vilmar on noor, umbkaudu paariaastane kass. Viljandi varjupaiga hoole alla jõudis ta juba eelmise aasta suvel, 17. augustil, kui teda Võhma Konsumi eest toitu lunimas silmati. Kassil oli meel nukker ja kõht juba päris tühjavõitu, kui ta hädiste silmade ja härda häälega inimeste ees lonkis. Kui varjupaik kassi enda hoole alla võttis ja kõhu täis söötis, siis selgus selle tegelase tõeline loomus. Ja selle, krutskeid täis poisikluti, iseloom üllatas igat varjupaiga töötajat!

Vilmar on kass, kelle tunneb ära esimesest silmapilgust. Ta on julge ja hakkamist täis poisiklutt, kel jagub iseloomu kohe mitme looma eest. Oma olemuselt on ta vintske ja domineeriv sell, kes ei löö araks ühegi väljakutse ees. Temas peitub suur mänguhimu.

Vilmar on seltsiv ja enesekindel kass. Juba Konsumi ees süüa oskas ta väärikalt paluda. Peaukse ees ringi patseerides vehkles tema saba uhkelt püsti ja nina oli suunatus kõrgele taeva poole. Ka varjupaika jõudes sisenes ta kassituppa äärmise enesekindlusega. Esimese asjana käis ta kõik oma uue valduse piirid üle, nuuskis siit-sealt ja näitas vanadele olijatele koha kätte. Seejärel valis ta kõige kuninglikuma koha, heitis sinna pikali ja lasi silma looja. Otseloomulikult oli selleks lae all olev võrkkiik, kust avanes hea ülevaade kõigile oma alamatele. See, kes vale liigutuse tegi või Vilmarit ei austanud, temale näidati koheselt koht kätte. Nii sai Vilmarist Viljandi varjupaiga uus boss.

See nooruk on väga aktiivse iseloomuga, mistõttu sobiks ta kindlasti ka lastega perre, kes selle poisiklutiga mängida ja tegeleda viitsiksid. Vilmar armastab tähelepanu keskpunktis olemist ja tunneb end seal enesekindlalt. Ta on väga esiletükkiv, armastab tantsu ja tralli ning ei jää kellelegi märkamatuks. Ka külalistele ronib ta kohe sülle pai norima. Vilmar on kass, kes valitseb maailma.

Vilmari välimus ei jää tema iseloomule alla. Ta on suur ja jõuline kass, keda ehib lühikene ja imekaunis hallides toonides kasukas. Kehaehituselt on ta massiivne ja kogukas.

Vilmar on kastreeritud.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Vilmarit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Viljandi varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Vilmar on leidnud endale uue ja armastava kodu!