Kui terve stuudio sai üle nuusutatud ja saba kohevaks kammitud, tundis Rambo end kaamera ees kui kala vees. Beebilõust, kes on ka ise suur kassisõber, ütles, et Rambo lõi mõnuga nurru ja nautis tähelepanu, mis talle osutati. Kõik need kuud varjupaiga kassitoas istunud Rambo polnud vist kunagi varem sellise tähelepanu osaliseks saanud. Ta võttis sellest viimast! Beebilõust ja Rambo said kohe suurteks sõpradeks. Rambo istus süles, lõi nurru ja mugis maiustusi.

Koduleidja loomad Delfi stuudios

Ka Tallinna varjupaiga töötajate sõnul on 7-aastane Rambo väga julge ja enesekindel kass. Ta on ka parajalt isepäine, nagu isasele kassile kohane. Kui ta varjupaika jõudis, oli hetki, mil ta väljendas väga selgesti seda, kui miski talle ei meeldinud, aga praeguseks on temast saanud vägagi rahumeelne kõuts, kes mõnuleb pesas või päikeselaigus ja otsib inimese lähedust siis, kui see talle endale sobib. Ja loomulikult valib Rambo ise, kellega ta tahab suhelda ja kellele sülle pugeda. Tundub, et Beebilõust talle meeldis. Kahjuks oli see aga lühike. Tegelikult otsib Rambo ju päriskodu! Rambo on kodu ootanud juba nii kaua. Kus peidab end see tema inimene?

Koduleidja loomad Delfi stuudios

Rambo on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Praegu on ta tagasi Tallinna loomade varjupaiga kassitoas. Ta ootab seda õiget inimest ja loodab südamest, et järgmine reis, mille ta ette võtab, see saab olema juba uude kodusse! Ka tema soovib jõuluks koju saada.

Käesoleval jõulukuul otsime koostöös Varjupaikade MTÜ-ga hoolitsevat kodu 24le armsale loomale. Kõiki neid loomi ühendab kurb saatus - jõulud on ukse ees, kuid nemad saadavad kõik need päevad mööda varjupaiga seinte vahel uut kodu oodates. Varjupaiga personal kannab nende eest hästi hoolt, kuid jõuluks soovivad kuuse alla saada kõik need nukrate silmadega lemmikud.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Rambot aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!