Rolli on isane, laikalaadne ja üsna suur kasvu koer, kes ootab kodu Võru loomade varjupaigas. Ta on 2010. aastal sündinud ja praegu oma parimates aastates. Ta on mustvalge kasukaga koer. Varjupaiga töötajate sõnul ei ole ta kunagi olnud hea poseerija, kuid kui meie Rollil külas käisime, poseeris ta fotograafile küll hoolega. Ilmselt tundis Rolli, et nüüd on koju minekuks õige aeg käes.

Varjupaika sattus ta umbkaudu aasta tagasi. Ta tuli koos oma venna Zorroga. Zorro oskas end müüa ja leidis õigepea ka uue kodu, kuid Rollil ei ole nii hästi läinud. Tema on tagasihoidlikum ja kükitab ikka veel varjupaigas. Rolli ootab inimest, kellel leiduks südant ka tema jaoks.

Ta on koer, kes võiks vabalt elada ka õues, kuid temal on vaja korralikku aeda, kust ta omal tahtel välja ei pääseks, sest Rollil on komme kõik aiaaugukesed üles leida. Aed peab ju turvaline olema. Veendumaks, et ükski soovimatu külaline kogemata sisse ei pääseks, näeb Rolli iga päev kõvasti vaeva, et peremehele kõik aiaaugud kätte näidata. Ta leiab üles kõik need kohad, kust mõni soovimatu külaline võiks sisse pääseda ja läheb sealtkaudu siis ise naabriplikadele külla. Rolli on vaba hing. Ta on krutskeid täis poiss, kes läheb naistele külla kohe, kui tal selleks võimalus tekib.

Rolli

Rolli tahab kindlasti inimest, kes viitsiks temaga jalutada ja tegeleda. Ta on väga uudishimulik koer, kes tahab maailma avastada. Lihtsalt aias konutamisest talle ei piisa. Rolli on koer, kellega võiks kindlasti harrastada ka mõnd spordiala. Ta armastab liikumist, kuid samas oskab olla ka pai diivanikutsu. Ta on vahva koer!

Ka rihmas oskab Rolli kenasti käituda. Jalutusrihma silmates ei suuda ta oma ülevoolavat rõõmu enam lihtsalt tagasi hoida. Ta lihtsalt nii väga armastab seiklemist! Inimesed küll pisut kardavad tema aktiivsust ja kutsikalikku temperamenti, kuid tegelikult on selle fassaadi all peidus üks väga vahva ja energiline koer, kes väärib hoolivat kodu.

Rolli on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Rollit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Võru varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT! Aitame tal üheskoos uue kodu leida!