Võru varjupaigas ootab kodu palju erinevaid kasse. Üks neist on Jaagup. See kahevärviline isane kass on vana olija, kes tunneb varjupaiga režiimi juba läbi ja lõhki ning on üks esimesi, kes kassituppa sisenedes külastajatele vastu tormab. Ägedast välimusest ja veelgi ägedamast iseloomust hoolimata, ootab ta kodu juba eelmise aasta septembrikuust.

Jaagup on töötajate lemmik. Ta on täpselt selline, nagu üks kass olema peab - välimuse poolest suur ja võimas ning iseloomu poolest heatahtlik, uudishimulik ja sõbralik. Jaagup on tark kass ja teeb silmad ette kõigile teistele varjupaiga kassidele. Just seetõttu on varjupaiga personal täiesti nõutu, miks Jaagup ikka veel kodu otsib. Tema tulekust on möödas juba üle aasta, kuid ikka veel ei ole leidunud kedagi, kes teda tahaks.

Jaagup on lühikarvaline ja ääretult pehme kasukaga kass, kes leiti Võru vallas ringi luusimas. Ilmselt on ta olnud kunagi ka kellegi kodukass. Hetkel on ta umbes 3-aastane. Iseloomu poolest on Jaagup väga sotsiaalne. Ta saab läbi teiste kasside ja ka lastega. Kuna loomu poolest on ta julge ja uudishimulik, sobib ta ka lastega perre.

Varjupaiga töötajad on märganud, et Jaagup on tõeline isafiguur. Ta on väga hoolitsev ja südamlik kiisu. Jaagupit võib tihti näha kassitoas mõnda oma liigikaaslast lakkumas ja sugemas. Sama teeb ta ka kassipoegadega.

Tegelikult on tal varuks veel üks nipp. Jaagup on hea energiaga kass, kes teeb peamassaaži ja on nõelravi ekspert! Kes ütleks ära ühest heast peamassaažist? Kui Sina tunned sellest puudust, siis kirjuta Jaagupile ja ta paneb Sulle aja kirja!

Jaagup on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu!

Kui Sina saad Jaagupit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Võru varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!