Pärnu varjupaiga seinte vahel kükitab üks hiiglaslik kass. See kuningliku välimusega triibik on tõepoolest selline kodutiiger, et oma suuruse poolest võistleb ta vabalt mõne väiksema koeraga. Kassiluugist kassituppa pugemiseks tuleb kõht sisse tõmmata ja liivakast peab uues kodus samuti suuremat sorti olema.

Kolmeaastane Pootsman on jõuline kass. Tema minevikust ei ole palju teada, kuid varjupaiga personali sõnul on ta mõnda aega ilmselt ka tänavaelu elanud. Pootsman on pidanud elus püsimiseks ka mõne teise liigikaaslasega rinda pistma, sellest räägivad tema kõrvaotsad, mis on kergelt kahjustada saanud.

Pootsman leiti oktoobrikuu lõpus ühe talu õuelt, kuhu ta juhuslikult tekkinud oli. Ta tuli sinna, et jääda ja ei plaaninudki enam lahkuda. Hooliv pererahvas võttis Pärnu varjupaigaga ühendust ja nii jõudiski Potsu varjupaika.

Pootsman, hellitavalt Potsu, on tegelikult üdini hea ja hooliv kass. Ta on täielik inimeste kass, kes armastab lähedust. Pootsman on diivanipadi, kes sobib pigem rahulikumasse perre. Tal ei ole vaja muud kui vaid süüa ja inimese tähelepanu. Enamuse oma päevast magab ta niikuinii lihtsalt maha. Pimedatel sügisõhtutel lösutab ta meeleldi koos pererahvaga diivanil ja pakub filmiõhtutel seltsi. Ta on tark ja rahulik loomake. Lastele ta ilmselt ei sobi, sest väntsutamist ta ei taha ja erilist aktiivsust ta ka üles ei näita. Potsu ei ole suur mürakaru. "Ta armastab hoopis süles mõnnamist," räägivad Pärnu varjupaiga töötajad.

Pootsman on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu!

Kui Sina saad Pootsmanit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!