Projekti raames kutsume stuudiosse avaliku elu tegelasi muusikutest sportlasteni, et aidata varjupaigaloomakesi jõuludeks koju. Seekord on külas BC Kalev/Cramo punktimasinad Chavaughn Lewis ja Ivan Almeida, kes abistavad 3-aastasel krapsakal koerapoisil Miilol end võimalikule uuele omanikule demonstreerida.

Miilo jõudis varjupaika juba septembrikuu lõpus. Kui ta tuli, oli tema seisukord nii hull, et varjupaik otsustas koerale teha kõigepealt ühe korraliku karvahoolduse. Üleni pulstis koer pügati paljaks ja selle tohutu karva alt puges välja sootuks teistsugune koer! Miilo oli ülevoolavalt rõõmus, hingas kergendatult ja nüüd tunneb ta oma stiilse soengu üle ainult suurt uhkust.

Miilo on täpselt selline koer, keda iga mööduja oma pilguga tänaval veel pikalt saadab. Tema välimus ja hoiak lihtsalt võtavad Sind sõnatuks. Kui Miilo Delfi TV stuudiosse sisse astus, ütles terve meeskond justkui ühest suust "VAU!", sest see koer on isiksus omaette. Ta lihtsalt tuleb ja särab. Ka kossupoisid olid lummatud.

Miilo on tõeline päikesekiir. Ta oskab kõiki elementaarseid käskluseid ja annab käppa ka, mõlemat, kui vaja.

Miilo leiti Tallinnast ja tema sattus varjupaika, sest omanikud ei viitsinud oma aktiivse koeraga kahjuks tegeleda. Miilo, kes on tõesti suurt kasvu koer, elas pisikeses korteris. Korteris elamine ei olegi väga suur probleem, sest Miilo ongi tubase eluviisiga koer ja õues elada ta ei saa, kuid kahjuks ei saanud ta piisavalt liikuda. Tema baasvajadused olid rahuldamata ja koer oli väga kehvas seisukorras. Õnneks leidus üks hea inimene, kes märkas Miilo nukrat elu ja aitas selle koera varjupaiga hoole alla.

Nüüd läheb Miilol palju paremini! Juuksur tegi talle stiilse soengu ja selle tohutu karva alt tuli välja kleenuke ja rõõmsameelne koer. Miilo on tõeline kepsutaja! Ta on lustliku iseloomuga vigurvänt, kes sobib kindlasti energilisele ja aktiivsele inimesele. Miilo oskab igasuguseid käskluseid ja annab ka käppa, mõlemat, kui vaja! Rihmas oskab ka kõndida. Seda teeb ta viisakalt. Ta ei ole väga jõuline koer. Seda, et ta omaniku pikali tirib, ei pea küll keegi kartma.

Miilo
Ta on pikakoivaline koer, kes sobib hästi mõnele pikakoivalisele inimesele. Keskmist kasvu inimesele ulatub ta umbes puusani.

Miilo on hästi hallatav ja kontaktne koer. Ta armastab inimesi ja on ka teiste koerte suhtes täiesti ükskõikne. "Kõndigu, kui nad tahavad," mõtleb Miilo. Umbes sellise mõtteviisiga jälgib ta mõnd mööduvat koera. Ta ei reageeri, vaid keskendub omanikule, sest omanik, tema aeg ja tähelepanu on Miilo jaoks suurim väärtus. Ühe pika pai või südantsoojendava sõna nimel on ta kõigeks valmis!

Oma välimuse poolest sarnaneb Miilo kõige enam šnatuserile, kuid karv on tal siidjas ja pehme. Kehaehituselt on ta kleenuke ja nõtke. Ta on pikakoivaline koer, kes sobib hästi mõnele pikakoivalisele inimesele. Keskmist kasvu inimesele ulatub ta umbes puusani.

Miilo on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja väikese jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Miilot aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT! Aitame Miilo jõuluks koju!