Tolmuimeja

Tõenäoliselt on just tolmuimeja heli see, mis koeri kõige rohkem segadusse ajab. Ühtlasi võib neile võrdlemisi veider ja arusaamatu tunduda ka see, miks me, inimesed, mingit hiiglaslikku elajat ilma ühegi nähtava põhjuseta mööda põrandat edasi lükkame. Enamik kutsikaid hakkab tolmuimeja peale haukuma ja urisema.

Peeglid

See, kui kutsikas ennast peeglist vaatab, pakub alati palju nalja. Mõned noored koerad kaotavad selle vastu üsna pea huvi, teised aga üritavad kõigest väest aru saada, kus see teine koer, keda nad näevad, siis ikkagi on. Nii võivad nad lõpmatuseni peegli ümber tiirutada, et ometi see võõras koer üles leida.

Televiisor

Mõned kutsikad lihtsalt ei suuda aru saada, mis imeloom see veidra heli ja liikuva pildiga seadeldis siis ikkagi on. Nende uudishimu kasvab sageli siis, kui ekraanile peaks ilmuma mõni koer. Kui sa ei usu, proovi teinekord vaadata oma lemmikuga mõnd koerasaadet – see pakub kahtlemata palju nalja.

Jääkuubikud

Jääkuubikute juures on midagi, mis ühteaegu ajab koera nii segadusse kui ka pakub talle huvi. Jää on külm ja libe ning paneb seega paljud kutsikad hulluvalt haukuma ja mängima – eriti pärast seda, kui nad avastavad, et see veidrus on veel söödav. Kui su koeral on igav, on jääkuubik üks odavamaid mänguasju, millega teda rahustada ja lõbustada. Sellegipoolest on oluline, et sa ei jätaks kunagi oma jääkuubikuga mängivat kutsikat tähelepanuta, kuna see võib kujutada endast lämbumisohtu.

Harjad

Harja kiire liikumine ajab paljud kutsikad segadusse ja nad reageerivad selle peale sageli samamoodi nagu tolmuimejale: kas selle eest joostes või seda rünnates. Mõned koerad näevad aga harja kui oma uut mänguasja. Kindlasti tuleb enda veidrate puhastusvahendite kutsikale tutvustamine aga kasuks ja tagab, et sinu koer lepib nendega ka täiskasvanueas.

Telefonid

Tunnista üles: oled ka ise kodust eemal olles enda koerahoidjale helistanud, et öelda telefonitsi oma lemmikule, kuivõrd tubli poiss ta ikka on. See, kui koer kuuleb eikusagilt tulevat häält, eriti tuttavat, on täiesti piisav, et noor loom täiesti segadusse ajada. Nii mõnigi koer lükkab seepeale oma pea viltu, mis on äraütlemata armas vaatepilt. Mõned teised kutsikad hakkavad aga meeleheitlikult omanikku otsima või üritavad käpaga telefoni puudutada. See tekitab aga tunde, et oi, kui vaid saaks veel rohkem nendega FaceTime'ida!

Allikas: American Kennel Club