Basset hound

Need hiiglaslike kõrvadega iludused sobivad diivanile suurepäraselt ning nad ei pane pahaks kui peremees tundide viisi spordiülekandeid või naljaseriaale vaatab. Basset on rahul kui sa temaga vähemalt kord päevas korraliku jalutuskäigu teed, edasi on ta nõus puhkama. Ta on väga tore seltsiline, kellega koos kodus rahulikult kokata, raamatut lugeda või telekast jalgpallilahingut vaadata.

Käharakarvaline bichon

Ega ilmaasjata pole käharakarvaline bichon üks koerteriomanike poolt armastatuimaid koeratõuge. Lisaks sellele, et nad näevad üliarmsad välja, ei ole nad üleliia aktiivsed ning armastavad pigem peremehe süles aega veeta.

Bullmastif

Need koerad ei ole sugugi nii sportlikud nagu nende atleetliku välimuse põhjal eeldada võiks. Tegelikult on nad oma kasvu ja sportliku figuuri kohta üsna laisad. See muidugi ei tähenda, et mastifi omanik võiks rihma lõdvaks lasta. Nagu iga koer, tahab ka bullmastif, et temaga tegeletakse ja jalutamas käiakse, aga ta lepib hästi korterieluga ja ta annab sulle andeks, kui sa teda tundide viisi koertepargis ei jooksuta.

Chihuahua

Väikesed chihuahuad on laisa inimese parimad sõbrad. Neid on mugav alati endaga kaasa võtta ning vajadusel võivad nad istuda sinuga koos tunde. Ta poeb sulle sülle nagu väike laps ja on sinuga alati!

Shar pei

Armsalt kortsulised koerad suudavad laisa inimese elustiiliga hästi kohaneda. Nad on nagu väikesed vanainimesed, kes võtavad elu rahulikult ja vabalt. Neile pole vaja ringi jooksmiseks suurt aeda ja ka korterieluga lepivad nad hästi.

Inglise buldog

Selle koera puhul pole imekspandav, kui sa temaga välja minna tahad ja ta sulle tülpinud näoga otsa vaatab. Sport, jooksmine, lendavad pallid ja kettad ei suuda tema silmades entusiasmitulukest sütitada. Kui teda hästi veenda, on ta muidugi nõus mängima ja jooksma, aga mis seal salata, see kutsu eelistab rohkem magamissporti.

Prantsuse buldog

Eeldusel, et oled hommikul oma buldogist sõbraga korraliku jalutusringi teinud, võid rahulikult tööle minna ja ta koju jätta. Ta keerab ennast magama ja tõenäoliselt leiad ta norskamas ka siis, kui pool päeva hiljem koju jõuad.

Mops

Ideaalne mugava korteriinimese koer. Ta on küll nõus sinuga kõikjale tulema, aga tema lemmikpaigaks jääb ikkagi tema armas voodi, kus sa võid teda õndsalt norskamas kuulda.

Allikas: Iheartdogs.com