Presley omanik, Sian Barrett, kes peab Inglismaal Oldbury linnas lemmikloomatarvete kauplust sõnab, et Presley kardab kõike alates kilekottidest kuni teiste koerteni välja. Hiiglaslikul taani dogil on isegi oma padi, mida ta hammaste vahel kaasas kannab ja kaisutab, kui lohutust vajab, kirjutab Daily Mail.

Perenaine tõdeb, et koer on elav versioon multifilmikangelasest nimega Scooby Doo, sest sarnaselt kuulsale multikakoerale, on ka Presley suur argpüks. Sian tunnistab, et on pidanud Presley eest isegi kilekotte peitma, sest Presley kardab meeletult kilekotikrõbinat. "Ta on nii kartlik, et pean tema eest kilekotid ära peitma. Ta vihkab plastikkotte," sõnab perenaine.

Kuid Siani sõnul ei ole kilekotid ainsad asjad, mis Presleyl hirmu tekitavad. "Käisime kord jalutamas, kui meie juurde astus terjer, kes Presleyga võrreldes oli tibatilluke. Presley pistis jooksu ja ei tulnud tagasi enne, kui teine koer oli ära läinud ja Presly võis kindel olla, et olukord on ohutu. Tema arglikkus ei vasta üldse tema suurusele. Maast õlgadeni on ta 97 sentimeetrit pikk, aga kardab kõike."

"Minu abikaasa nimetab Presleyt suureks ärahellitatud argpüksiks", sõnab naine ning oletab, Presely käitumine võib olla tingitud sellest, et ta võeti perre väga väikese kutsikana, ning tänu sellele näeb perenaises oma ema.

Kuid Presley arglikkuse kompenseerib igati tema hea iseloom. Ta on kannatlik ning oskab olla lohutav, kui vaja. Näiteks on ta hüsteeriliselt nutvale lapsele oma käpa ulatanud, et too selle najal nutta saaks.

Vaata pilte arglikust Presleyst SIIT.