Kõik algas aasta tagasi, kui noorpaar mööda Euroopat reisimas oli. Kreekas ristus nende tee ühe hulkuva kutsikaga. Väikene kutsikas oli näljane, janune ning tema keha kubises puukidest. Olenemata hädadest, mis teda vaevasid, oli koerake rõõmus, sotsiaalne ja hakkamist täis. Noorpaar aitas koera taas jalule ja ootas, et keegi kutsika omaks tunnistab. Omanikku ei olnud kusagilt paista ja nii otsustasid nad selle imearmsa kutsika enda hoole alla võtta. Kutsikas sai omale europassi. See oli päev, mil Luke elu pea peale pöördus. Ta leidis endale armastava perekonna ja algas fantastiline teekond ümber maailma.

Luke on reisinud üle kogu Euroopa ja Aasia. Kuid Indias võttis tema teekond ootamatu pöörde. Kui omanik palaval suvepäeval Chennai linnas koera autosse jätmise asemel rihmaga auto kõrvale sidus, ei osanud ta aimatagi, et keegi koera ära varastada võib. Vaid poole tunni möödudes koputasid juhuslikud möödujad autouksele ja sõnasid, et keegi oli Luke rihma lahti sidunud ning koeraga minema sõitnud.

Omanikud olid juhtunust šokeeritud ja tegid koera leidmiseks kõik. Jagati üle 7000 lendlehe ja koera otsiti kõikjalt. Loole elas kaasa palju kohalikke, kuid ei miskit. Isegi vaevatasu pakkumine ei aidanud. Teadmatus sellest, mis Lukega tehti, mõjus hävitavalt, kuid ainus, mida noorpaar teha sai, oli oodata ja loota.

106 päeva möödudes juhtus midagi imelist. Luke märgati. Saadud teate peale lendas noorpaar otsejoones Indiasse tagasi ja nad kohtusid varastatud koeraga taas. Esimesed hetked olid täis rõõmupisaraid ja ülevoolavaid emotsioone.

Nüüd on Luke õnnelikult tagasi oma pere juures. Teda ootavad ees uued seiklused!