“Ma söödan neid, joodan neid ja jalutan nendega igapäevaselt. Neil on kõik eluks vajalik olemas, liikumisvajadus on rahuldatud, tähelepanu ja hoolt saavad nad ka. Päeva lõpuks tundus mulle siiski, et see ei olnud nende jaoks piisav ja ma tahtsin midagi enamat teha,” rääkis Aaron. “Mulle tundus, et mänguväljak on hea võimalus, kuidas oma armastust nende vastu välja näidata. Seea annab mulle niivõrd hea tunde, et saan oma koertele midagi sellist pakkuda.”

“Ma nokitsesin selle projekti kallal tasa ja targu, mõni kuu möödus nii, et paigaldasin vaid paar lauajuppi. Igal korral, kui mul kusagilt jälle pisut raha üle jäi, panin ma selle mänguväljaku ehitusse,” sõnab Frank.

Tänaseks on sellel uhkel mänguväljakul kolm korrust ja koerte jaoks palju põnevat. Mänguväljaku keskel on palavate ilmade puhuks koertele isegi bassein ning õhtuhämaruses süttib mänguväljak kaunilt tuledesse.

“Nad armastavad seda,” sõnas Franks. “Minu kaks vanemat koera pikutavad üldjuhul niisama ja naudvad vaadet, mida uued vaateplatvormid võimaldavad. Tänu mänguväljakule näevad nad nüüd üle aia ka ümbruskonnas toimuvat. Kahe noorema koera jaoks on mänguväljak tõeline paradiis. Nad hüppavad ja kargavad seal ringi, mängivad, sakutavad köisi, kiiguvad kiigel ja naudivad igat hetke. See on päris vahva vaatepilt.”

Allikas: boredpanda.com