Inglismaal elab koerahull Lynn Everett, kes armastab oma koeri nii palju, et elab 41 koeraga koos paarismajas, Barnsleys. Ta aretab prantsuse buldoge ja tal on neid 25. Lisaks neile veel kuus hiina harjaskoera ja 10 inglise kääbusbullterjerit.

Koertel on ka värvikad nimed. Näiteks Noo-Noo on nime saanud Teletupsude multifilmist tuntud tolmuimeja järgi. “Mul on alati olnud vähemalt 15-16 koera, mitte kunagi vähem,” sõnas Lynn. Tema sõnul tahavad tõuaretajad koertest lahti saada, kui koeri tõuaretuseks enam kasutada ei saa, aga Lynn tahab kõik alles hoida. Kui koerad surevad, lasen ma nad kremeerida ja hoian tuhaurne ilusates karpides aknalaual.

Lynn elab oma elukaaslase Tony Morganiga kolme magamistoaga paarismajas. Koerad võivad vabalt joosta trepis üles alla ja jagavad peremeestega diivanit. Lynn saab koerte ülapidamiseks raha tõuaretusest, müüb kutsikaid.

Elu 41 koeraga on keeruline ja Lynnil ja tema elukaaslasel Tony Morganil on tugev suhe, mis on selle vastu pidanud. Koerad on Lynnile kõige tähtsamad.

Naine on paljundanud koeri alates sellest ajas, kui ta 18 oli. Ta tunnistab, et kutsikate saatmine uutesse peredesse on emotsionaalselt raske.

Paljud ei usu, et elu 41 koeraga saab võimalik olla. Internetis koertefoorumites ja sotsiaalmeedias on Lynni teguviis mõnele lausa pinnuks silmas. Kisuamine kulmineerus 2014. aasta jõulude ajal, kui neil aknast telliskivi sisse visati.