Angel Janes oli eelmisel nädalal parajasti Salt Lake City'st kodu poole teel, kui ta märkas kiirtee ääres kodutut meest sildiga “otsin raha või tööd”. Alles peatudes jäi talle silma, et mees peidab põues väikest chihuahuat, püüdes värisevat koera külma ilma eest kaitsta. Just koer oli see, kelle heaolu ja tervise pärast mees tol hetkel ennekõike muretses.

Omavahel esimesi sõnu vahetades, selgus, et mehe nimi oli Ron. Ta uuris naiselt ehk oleks kellelgi võimalik koerakesele head kodu pakkuda. Ron sõnas, et oli koera vaid mõni tund varem leidnud, kui ta sattus peale naisele, kes selle koera süüdimatult tiheda liiklusega tänava äärde hülgas. Kartes looma tervise ja turvalisuse pärast, korjas Ron chihuahua tänava äärest üles.

"Vaid mõne momendi jooksul, mil me need paar lauset vahetasime, inspireeris see mees mind tohutult,” sõnas Janes. Ron püüdis koera aidata ja olenemata sellest, et koer oli heades kätes, teadis mees, et koer väärib rohkemat, kui ta talle parasjagu pakkuda saab.

Ka Janesil ei olnud võimalik koerale parasjagu kodu pakkuda, kuid ta jagas seda südamlikku lugu sotsiaalmeedias oma sõpradega, mille peale teade kulutulena loomasõprade foorumites levima hakkas. Just selle kuulutuse peale leidis väikene koer omale uue kodu.

Ron oli liigutatud ning pisarates, sest tal õnnestus koera aidata ja talle uus perekond leida. Oli selge, et väikese koera aitamine oli ainus, mis mehele tol hetkel oluline oli. Ron sõnas, et ta teab, mis tunne olla kodutu ja ta ei soovinud, et koer sama peaks kogema.

Tee äärde hüljatud chihuahua sai elule uue võimaluse ja tollest momendist muutus ka Roni edasine elu. See liigutav lugu läks korda väga paljudele kohalikele, kes Roni abistamiseks raha kogusid ja mehele annetasid.

Allikas: The Dodo