Innukas kutsikas pani sel nädalal iseseisvalt oma karjaajamise oskused proovile ja tegi midagi tõeliselt vahvat. Rocky võttis oma südameasjaks terve kari lambaid aedikust kohusetruult koju ajada. Samal ajal, kui Rocky omanik köögis toimetas, juhtis Rocky oskuslikult lambad ukse vahelt majja sisse ja ühtäkki leidis terve kari end maja väikesest köögist.

Koera ja lambakarja omanik, Devonist pärit 40-aastane Rosalyn Edwards, pidas juhtunut esmapilgul üsna naljakaks, kuid varsti oli terve tema maja mudast ja ärevate lammaste väljaheidetest paks.

"Koridori koristamine võttis mul ikka päris palju aega. Minu poeg ja mees olid põllule läinud ning värav oli kogemata lahti ununenud. Nii pääses Rocky lammaste juurde ja juhatas karja majja," meenutas Rosalyn juhtunut ja lisas, et ta oli parasjagu köögis, kui lammaste hääl tema kõrvu kostis. "Pöörasin ringi ja kõik need lambad lihtsalt seisid seal. Neid oli umbkaudu üheksa tükki. Selle peale juhatasin ma lapsed teise tuppa ja püüdsin lambad rahulikult õue ajada," räägib Rosalyn.

Rosalyn jäi rahulikuks. Olenemata kaosest, mida lambad tema majas põhjustasid, nägi omanik siiski asja humoorikat külge ja hindas oma innuka lambakoera püüdluseid. Ta sõnas: "Rocky tundus endaga väga rahul olevat, kuid kindlasti vajavad tema karjaajamisoskused veel lihvimist. See on esimene kord, mil ta midagi sellist korda on saatnud. Ta on ka varem lammastega koos aedikus olnud, kuid seekord oli aediku värav lahti ununenud.

Allikas: metro.co.uk