Imetamise ajal saab kutsikas kaitsvaid antikehasid emapiimast. Minnes üle kutsikatoidule, jääb aga kaitse nõrgemaks, sest kutsika immuunsüsteem toodab alguses vähem antikehasid kui vaja. Seda perioodi nimetatakse immuunvahemikuks, mis võib kesta kuni viienda elukuuni.

Nõrgem immuunsus tähendab seda, et kutsikas on nakkuste ja seedehäirete eest vähem kaitstud. Kutsikate tervise toetamiseks on Purina toitumisteadlased välja töötanud ternespiima sisaldava Optistart toitainesegu, mis nüüdsest kuulub kõigi PRO PLAN kutsikatoitude koostisesse.

Uuendus, mis tugevdab kutsika tervist
Ternespiima kasutamine kutsikatoidus on väga oluline uuendus, mis aitab tugevdada kutsika loomulikku kaitsevõimet.

Seda kinnitasid ka teadlaste poolt läbi viidud testid. Ternespiima sisaldavat toitu söönud kutsikate organism tootis rohkem antikehasid, reageerides koerte katku vaktsiinile. Lisaks mõjub ternespiim hästi ka soolestiku lümfikoele ja stimuleerib kogu immuunsüsteemi.

Kõik PRO PLAN kutsikatoidud sisaldavad uuenduslikku ternespiimaga Optistart toitainesegu, millel on mitmeid väga kasulikke omadusi.

Optistart — hea algus kogu elule
Uuenduslikud toidud toetavad kutsika seedimist, luues parema tasakaalu “heade” ja “halbade” bakterite vahel soolestikus. See võimaldab kutsikal paremini toitaineid omandada, kiiremini areneda ja kaalus juurde võtta ning vähendab nakkuste ja seedehäirete ohtu.

Purina PRO PLAN kutsikatoitude sarjas leidub sobivaid toite nii väikeste, keskmiste kui ka suurte tõugude kutsikatele.

Lisaks immunsuse ja üldise tervise toetamisele hoolitsevad PRO PLAN kutsikatoidud hammaste ja suuhügieeni aga ka kutsika liigeste arengu eest. Kõik PRO PLAN kutsikatoidud on valmistatud valitud kvaliteetsest kanalihast.

Loe lähemalt Purina PRO PLAN koeratoitudest, laadi alla pdf-fail.

Purina Facebooki lehele ilmub pidevalt uusi lugusid kasside ja koerte maailmast. Tule vaatama!