Siin on viis põhjust, miks sa üldse oma koerale mänguasja ostma peaksid:

1.Mänguasjad stimuleerivad koera tähelepanuvõimet ja aitavad tema vaimu treenida.

2.Mänguasjad hoiavad koera tegevuses. Teadupärast on see on hea sellepärast, et kui koeral on tegemist, ei jää tal aega pahandusteks.

3.Mänguasjad aitavad koeral järgida oma instinkte: lammutada, teha tükkideks, jahtida, taga ajada.

4.Mänguasjad aitavad neil oma energiat kulutada. Tegevused, mis nõuavad mänguasja äratoomist kulutavad energiat. Kui sa oled osa tema rõõmust, ehk osaled mängus, siis see aeg kulub teie omavahelise sideme tugevdamiseks.

5.Mänguasjad aitavad emotsionaalset tasakaalu hoida. Koerad, kes saavad füüsilist ja vaimset stimulatsiooni, on tervemad oma emotsionaalselt tasakaalukamad.

6.Kindlasti ei tasuks jätta mänguasju sellepärast ostmata, et need tunduvad raharaiskamisena. See on loomulik, et asjad lähevad katki.

7.Arvesta, kui palju on sul võimalik näiteks kuus koera mänguasjade peale kulutada ja loe seda kui investeeringut koera heaolusse.

Need nipid aitavad, et mänguasjad kestaksid kauem:

Vaheta mänguasju igal nädalal. Mis puutub mänguasjadesse, siis koerad paistavad uudsust armastavat.

Hoia vähemalt üks mänguasi nii, et koer seda koheselt kätte ei saaks. Või kasuta treenimise ajal auhinnana.

Pehmest materjalist tehtud mänguasjadel on lühem eluiga, aga vahel koer tahab rõõmuga midagi puruks närida, miks mitte talle seda lõbu siis pakkuda.

Närimispalad pakuvad odavamat alternatiivi. Seakõrvad, närimispulgad jne.

Mõnedel võtab lemmikmänguasja leidmine aega, mistõttu võiksid proovida erinevaid. Lõpuks leiad selle, mis su koerale tõeliselt meeldib.