1. Külasta mõnda kaunist randa

Eestis on mereäärne riik. Me oleme õnnistatud paljude kaunite paikadega nii mere ääres kui ka siseveekogude kallastel. Võta kaasa terve pere ja nautige üht kaunist pikniku veekogu ääres.

Pixabay.com

Su koer saab nautida merehõngu ja püherdada liivahunnikus. Kui ta armastab ujuda, siis on see tema jaoks taevalik nädalavahetus. Kui vesi ei ole talle aga meeltmööda on alati võimalus rannaliival päikest võtta.

Pexels.com

Kui sul on suur aed või oled sa just uude kohta kolinud, siis veeda üks tore suvepäev sõprade keskel ja korralda aiapidu, kuhu on teretulnud ka sinu koera parimad sõbrad. Kutsu kokku ka naabrid ning tehke koerad omavahel tuttavaks.

Pixabay.com

Kui oled oma neljajalgse sõbraga regulaarne matkaja, siis muuda see nädalavahetus eriliseks ja külasta mõnda uut paika. Üle Eesti on väga palju erinevaid matkaradu. Külasta RMK kodulehte, kus on tähistatud kõik suuremad matkarajad ning võta ette üks vahva matk terve perega. Kui sa ei ole eelnevalt olnud suur matkaja, siis praegu on parim aeg alustamiseks.


Veeda terve nädalavahetus koos koeraga loodust nautides. Mine telkima ja tunneta ürgset loodust ning Eesti metsade värsket hõngu. Tänapäeval käime me väga harva üksinda looduses, kuid see on hea viis koera ja omaniku vahelise sideme tugevdamiseks ning koerale uute oskuste õpetamiseks. Loodus on koerale loomulik elukeskkond.
Pixabay.com

Öösel saate koos telgis magada ning päeval panna vaim valmis uuteks seiklusteks. Nädala alguses on sul kodus siiralt tänulik ja väsinud koer, kes vaikselt toanurgas vaid norskab.


Nädalavahetuse koos koeraga saad veeta ka mõnes looduskaunis kohas loomasõbralikus hotellis. Võta kaasa terve pere ning minge ja nautige augustikuu rikkalikku loodust.

Kui sinu kujutlus ideaalsest puhkusest on peale kosutavat massaaži basseiniäärel vedelemine, siis broneeri nädalavahetus mõnes Eesti armsas SPAs, kuhu on ka sinu neljajalgne teretulnud.

Pixabay.com

Kui sa oled ülaltoodud plaanide jaoks aga liiga hõivatud või tahaks kodus diivani peal puhata, siis grilli kodus midagi põnevamat süüa ja viska vähemalt oma koeralegi üks magus lihatükikene.

Allikas: Petful.com