Lahjenda koerašampooni

Kas teadsid, et peaagu kõiki koerašampoone ja palsameid saab lahjendada? Selle asemel, et igakordsel pesemisel šampooni käele valada, lahjenda seda parem spetsiaalses nõus. Hoiad kokku vahendit ja ka raha.

Vanadest riietest saad mugava koeravoodi

Selle asemel, et vanad teksapüksid või t-särgid lihtsalt ära visata, meisterda nendest parem oma koerale mõnus ase. Võid osta ka ilusa kattematerjali ning täita selle riietega, mida sa ise enam ei vaja. Ainus, mis sul meisterdamisel vaja läheb on nõel, niit ja veidike fantaasiat.

Maitsvad maiused tableti andmiseks

Sul on vaja koerale tabletti anda, aga selle asemel, et osta spetsiaalseid maiuseid tableti peitmiseks, valmista need parem ise. Maiuste ostmine võib minna üsna kulukaks, kui sinu koer igapäevaselt tablette vajab.

Maiuste meisterdamiseks läheb sul vaja:

1 spl piima

1 spl maapähklivõid

2 spl jahu (võiks olla pigem täisterajahu)

Sega kõik ained kokku ja valmista maiused, mis säilivad külmikus umbes nädal, kuid pikemaajalisemaks säilitamiseks hoia maiused sügavkülmas.

Kemikaalide asemel valmista ise puhastusvahendid

Selle asemel, et pesta loomajälgi poest ostetud lillelõhnaliste puhastusvahenditega, meisterda kodune ja naturaalne vahend ise. Jonnakamadki jalajäljed saab eemaldada soodast ja veest segatud pasta abil, kuid selleks, et vahend oleks tõhusam, võid lisada ka veidi äädikat. Kodusel puhastusvahendil tuleb plekkidel enne pesemist veidi mõjuda lasta.