"Tere! Mina olen Chewy! Mu omanik väljus just kuritarvitavast suhtest ja ta ei saanud lubada endale minu lennukiga sõidutamist. Ta ei tahtnud mind siia jätta, kuid tal EI olnud lihtsalt teist võimalust."

Kirjas seisis veel järgmine seletus: "Mu endine poiss-sõber lõi koerakest hetkel, kui me tülitsesime ja nüüd on Chewy'l peas suur muhk. Chewy vajab tõenäoliselt arstiabi. Ma armastan teda nii väga - palun, armastega teda samuti ja kandke tema eest hoolt!"

Kiri, mille Chewy omanik koos koerakesega lennujaama jättis.

Õnneks leidus üks lahke inimene, kes leidis koerakese ja viis ta koheselt koerte päästekeskusesse. Linda Gilliam, ühe varjupaiga omanik, kohtus seal Chewy'ga, kuulis koerakese lugu ja sai koheselt aru, et Chewy kuulub nüüdsest tema hoole alla. "Tegemist on kahjuks üsna sagedase olukorraga vägivaldsetes ja keerulistes suhetes olevate loomaomanike puhul. Me püüdsime saata ka sõnumeid Chewy eelmisele omanikule, et talle teada anda, et naine tegi midagi vaprat ja nüüd on Chewy kindlas kohas ning talle võimaldatakse suurepärane elu," ütles Gilliam.

Nüüd on koerakesele garanteeritud suurepärane elu.

Allikas: boredpanda.com