Nimi: Hugo (kennelinimi Dagostar Helios)
Tõug: Prantsuse buldog
Sünnipäev: 10.02.2015
Lemmiktegevused: Magamine, perega olemine, sõpradega mängimine - eriti samast tõust parima sõbranna Gremmyga.
Lemmiktoit: Kõik mida peremehed söövad. Hugo enda toidulaualt aga kana.

Kuidas Hugo teie perre sattus?

Olime juba ammu elukaaslasega mõelnud, et sooviksime endale juurde ühte karvast sõpra. Kiiresti jõudsime ka järjeldusele, millist tõugu me eelistame ning milline tõug meie elustiiliga sobiks - prantsuse buldog. Hakkasimegi otsima kenneleid ning sõelale jäi Hiiumaa kennel Dagostar. Sealt me oma uue parima sõbra saimegi.

Millest tuli idee Hugole oma päris enda Instagrami konto teha?

Enne seda kui meil Hugot veel ei olnud, jälgisime me mitmeid välismaiseid prantsuse buldogi instagrami kontosi, et näha nende arengut ning saada nende piltidest vahva emotsioon. Sellest tekkis mõte ka ise Hugost pilte hakata tegema. Aga kuna me enda instagrami kontosid ei tahtnud kutsikapiltidega ülekuhjata, tuligi idee, et palju lihtsam oleks teha Hugole eraldi konto ning sealt näidata kuidas üks prantsuse buldog kasvab ning teisalt anda edasi ka seda emotsiooni, mis inimesed nende piltide näol saavad.

Teie koeral on Instagramis pea 25 000 jälgijat, millest selline populaarsus tingitud on?

Arvan, et see on Hugo armuse ning kaamera ees püsivuse ja piltidelt tuleneva emotsiooni koosmõju.

Hugol on jälgijaid üle terve maailma, millist tagasisidet olete saanud?

Toreda tagasisidena saame võtta juba kõik ilusad kommentaarid, mis meile Hugo konto alla kirjutatakse. Raske on mingit kindlat esile tuua, sest kõik lähevad mingit moodi hinge.

Kui palju aega ja energiat võtab lemmiklooma Instagrami töös hoidmine?

Peamiselt on Hugo konto haldamine ikkagi hobi ning sellega ei kaasne mingeid kohustusi, sestap ei tunneta ma väga, et sinna väga palju energiat läheb, raha ka mitte. Pigem teeme seda rõõmuga ning kui mingisugune pildi idee tuleb, mida oleks tore koos Hugoga teha, siis see n-ö seda kontot edasi viibki.

Jälgi Hugot tema Instagramis!