Äpp nimega Tindog võimaldab koeraomanikul “leida teisi koeri ja nende omanikke”. Äpi tööpõhimõte on sama nagu kosjaäpil Tinderilgi — nutiseadme ekraanil saab sõrmega tõmmata paremale või vasakule, vastavalt sellele, kas foto meeldib või mitte.

Selleks, et saaksid oma koera teistele sõpru otsivatele kutsadele välja pakkuda, küsib äpp andmeid sinu koera kohta. Oluline on vanus, sugu ja tõug. Kõik kõik oluline on sisestatud, võibki uute karvaste sõprade otsimine alata!

Koeraomanikule näidatakse teiste kasutajate profiile, milleks antud juhul on siis koerad. Sinul ei olegi teha muud, kui sõrmega nutiseadme ekraanil vasakule tõmmata kui sa pole huvitatud ja kui pilt meeldib, siis sõrmega paremale viibutada.

Lisaks on iga profiili juures väike ikoon, mida avades saab lugeda tutvustavat infot huvipakkuva koera kohta (nimi, vanus, millal kasutaja rakenduses viimati aktiivne oli). Soovi korral saab koeraomanik ka enda kohta infot avaldada ja oma pildi lisada.

Tindog on sama kergesti kasutatav kui Tinder ja isegi kui koer äpi kaudu uut sõpra ei saa, kellega koos puutokki püüda või rannaliival ringi joosta, pakub äpp rohkelt nunnusid koerapilte ja võimaldab koeraomanikul niisama aega surnuks lüüa.

Allikas: Mashable