See näljast nõrkemas olnud koer ei suutnud iseseisvalt püstigi tõusta, kuid peale 7-nädalast ravikuuri on ta läbi teinud imelise muutuse ja vastu vaatab täiesti teine ja õnnelik koer.

Kutsikas, kes tulekahjust päästeti kannatas põletuste all, mis ulatusid üle kogu tema keha. Kannatada said isegi käpapadjandid. Koera adopteeris tuletõrjuja ja tänaseks on kunagi tulekahjust päästetud kutsikast saanud samuti tubli tuletõrjekoer.

Saa tuttavaks Coconutiga. Alumisel pildil on näha, milline näeb see koer välja kolm kuud peale uude koju jõudmist.

Enne ja pärast pildid tundmatuseni muutunud Augustusest, kes täna basseinis rõõmsalt elu naudib.

Poe ette kinni seotud ja maha jäetud Pitbulli kutsikas, kes kannatas tõsise kärntõve ja silmahaiguse käes on tundmatuseni muutunud.

See, kivimoodustist meenutav koer kartis inimese puudutust, kuid tänaseks naudib ta kõhu alt sügamist ja ei ütle ühelegi paile ära.

Koer, kes elas prügihunnikus, oli tõsiselt vigastatud ja vaevalt võimeline liikuma on tänaseks tublisti kosunud ja täie tervise juures. Ta on õnnelik lumekuninganna ja elab uues kodus.

See väeti loom leiti Montreali tänavatelt. Ta nägi nii õudne ja räpane välja, et algul oli raske aru saada, kas tegu on üldse koeraga. Vaata, kui armas näeb ta nüüd välja.

Saa tuttavaks Copelandiga! Ta naudib oma uut elu täiel rinnal.

See kolmekuune kutsikas päästeti tarandikust, kus ta kinni oli. Tema tervis oli väga halvas seisus ning ta kannatas mitmete haiguste all. Alumisel pildil on näha, milline näeb see väeti kutsikas välja 21 kuu möödudes.

Pärast kõiki neid liigutavaid fotosid on nüüd on õige aeg oma neljajalgsetele lemmikutele üks suur ja pikk pai teha!

Allikas: boredpanda.com