Seedimine aeglustub, kehakaalu tuleb kergemini juurde, immuunsus nõrgeneb, kangemad liigesed vähendavad koera liikuvust ning lisaks sellele langeb ka tema mõtlemis- ja reageerimiskiirus.

Aeglustuv ajutegevus paistab välja koera käitumisest. Tal on vähem huvi mängida, jalutada või teiste koertega suhelda. Ta võib muutuda hajameelseks, olla päeval unine ja öösel ärkvel ning üllatada nii teisi kui iseennast mälulünkadega.

Koera aju konti ei taha

Nii nagu kõikidel imetajatel, on ka koera aju aktiivne ja näljane organ, mis tarbib palju energiat. Tavaliselt saavad ajurakud energiat glükoosist.

Vananedes aga hakkab aju võime glükoosi töödelda kaduma. Muutused on vaevu märgatavad, kuid koera ajutegevus ja reageerimiskiirus on aeglasemad.

Kui glükoos enam ei sobi, siis millega seda asendada? PRO PLAN-i teadlased ja veterinaarid on leidnud teise energiaallika, mis aitab teie armsal seenioril kauem ärksana püsida.

Lahenduseks on keskmise ahelaga triglütseriidid ehk kookosõlis ja teistes taimeõlides leiduvad toidurasvad. Koera ainevahetus muudab need lihtsalt energiaks ning aju saab vajaliku “kütuse” kätte.

Õige toit paneb seeniori silma särama

See väga oluline uuendus on nüüd kõigile eakatele koertele kättesaadav. PRO PLAN Medium & Large 7+ Adult sisaldab OPTIAGE® toitainesegu, mis toetab mitmel moel üle 7-aastase koera vaimset ja füüsilist tervist.

Teadlased on tõestanud, et unikaalne ja patenteeritud OPTIAGE® aitab parandada eakate koerte ajutalitlust, tõstab aktiivsust ning lisab huvi mängimise vastu.

Lisaks aitab vanusega sobiv toit hoida sinu koera tervist, hoolitseb suuhügieeni eest ning hoiab tema liigesed paremas vormis.

Kõik uued PRO PLAN koeratoidud sisaldavad hoolega valitud ja kergesti seeditavaid koostisaineid, mis tagab väga hea toitainete imendumise ja väljaheidete kvaliteedi.

Soovid uutest toitudest lähemalt lugeda?