Juhtum leidsid mõni aeg tagasi aset Hiinas Chengdu linnas. Kutsika leidnud naine, Yan Yingying, viis raskete põletushaavadega looma kiiresti veterinaari juurde, kes ei andnud paranemiseks väga suuri lootusi. Iga päev kahe nädala jooksul tuli käia Yanil koerakest arstile näitamas, kuid paranemisprotsess kulges väga visalt.

Naine ei andnud alla ning toimetas kutsika, kellele pandi nimeks Tuffy, loomade päästmisega tegeleva organisatsiooni Animal Asia veterinaaride hoole alla. Veterinaar Emily Draytoni sõnul oli veepilt valudes vaevlevast kutsikast šokeeriv. "Olen kindel, et paljud möödakäijad poleks kutsikast välja teinud, aga see naine peatus, viis looma veterinaari juurde ning maksis ka ravikulud."

Suurem osa Tuffy kehast oli kaetud villidega, ta vajas ka igapäevaselt süste, et elus püsida. Koer ei saanud silmad kinni magada, sest põletusest rikutud silmalauge polnud võimalik sulgeda. Tuffyle tehti nahasiirdamisoperatsioon.

Vaikselt, aga järjekindlalt hakkas Tuffy kutsikaellu taas sisse elama. Võitlejahingega Tuffy on elav tõestus, et suure elutahte olemasolul on võimalik raskusi ületada ning ka Tuffyle hakkas paistma lõpuks päike - naise juures, kes oli ta leidnud ja kes teda ennastunustavalt toherdas, leidis kutsikas endale päriskodu.

Allikas: The Dodo